Outlook Rimëkëmbjes Wizard

January 11th, 2013 Atie Uhan

Outlook Rimëkëmbjes Wizard

Mjet i fuqishëm për shërim. PDT dhënave dhe. OST. Konvertimit PDT format. Mund të përdoret si. PST shikues.

PST Rimëkëmbjes Wizard është një shumë efikase dhe të shpejtë mjet rimëkëmbjes që do t'ju ndihmojë rivendosur email, Detyrat, kalendar entries, shënime, Kontaktet dhe objekte të tjera nga Outlook dëmtuar PDT/OST Fotografi. Programi ka një ndërfaqe të thjeshtë magjistar bazë që mundëson praktikisht askënd që të rivendosur Outlook korruptuar dhënave fotografi në minuta, duke reduktuar kështu joproduktive dhe duke eliminuar nevojën për emergjencë të shtrenjtë shërim të dhënave Shërbimet e ofruara nga palët e treta. Nuk ka përvojë para të rikuperimit të dhënave ose aftësitë e veçanta të kërkuara!

Përparësitë kryesore të Outlook Rimëkëmbjes Wizard janë shpejtësia, Thjeshtësia dhe përdorimi i avancuar disa shërim algoritme për multi-pass restaurimin e të dhënave. Software është i bazuar në një motor shërim të pronarit që punëson disa algoritme për të siguruar që Fotografi PDT duke u shëruar është analizuar në masën maksimale dhe të gjitha masat e mundshme janë marrë për të nxjerrë PDT dëmtuar Strukturat e të dhënave. I parë, program skanon përmbajtjen e PDT, OST file and looks for headers and signatures pointing to user’;s data. Pasi gjeti, the Rimëkëmbjes Outlook Përpjekjet mjet për ndeshjen e indekseve me të dhënat të vendosura. Rezultatet e kësaj përpjekje janë paraqitur për përdoruesit në skenën preview. Më në fund, the Outlook gjetur të dhënave është i ruajtur në dosjen e prodhimit në bazë të strukturës së indeksit. Për të vënë atë thjesht, Outlook Rimëkëmbjes Wizard pranon një kontribut PDT / OST skedar, Përpjekjet për të gjetur ndonjë të dhënë rikuperueshme, riparims dhe i ruan ato në një Fotografi PDT i vjetër Format Outlook ose për të Pikëpamje 2003+ Format PST, depending on the user’;s choice. And the great thing about this software is that you don’;t need to do anything –; vetëm tregojnë për dosjen e, rregulluar disa opsione të rimëkëmbjes dhe të ligët mbrapa për të parë Rimëkëmbjes Outlook punuar magjinë e saj!

free_download Purchase Outlook Recovery tool online

Më poshtë është një listë nga karakteristikat më të shquar të Outlook Rimëkëmbjes Wizard:

Programi ka një ndërfaqe shumë të thjeshtë bazuar në një lehtë për t'u përdorur magjistar. Magjistar përbëhet nga hapat në vijim të shkurtra: 1) Përzgjedhja e burimit dhe fotografi të synuara; 2) Analiza dhe preview; 3) PST të dhënat e shërimit.

 • Përdorimi i disa algoritme të avancuara për multi-të kalojë të dhënave shërim nga PDT dëmtuar/OST files –; siguron 100% efikasitetit shërim
 • Kërkon absolutisht asnjë njohuri të Outlook shërim të dhënave basics or previous recovery experience –; Procesi është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë
 • Optimization dhe defragmentation e dosjeve të prodhimit. Të gjitha fotografi të krijuara nga programi kompakt janë tashmë dhe defragmented, so you don’;t need to use the Kompakt komanda në Outlook për të zvogëluar madhësinë e strukturës
 • Mundësia për të konvertojë fotografi të OST PDT
 • Mbështetje e dosjeve mbi 4 GB në madhësi
 • Heq mbrojtjen fjalëkalimin nga dosjet e gjetura dhe mbështet rimëkëmbjen nga fjalëkalim të mbrojtura dosjet
 • Rimëkëmbet e të dhënave nga fotografi Encrypted PDT
 • Herë lexuar dhe previews përmbajtja e PDT/Fotografi të OST, mund të përdoret si PST shikues
 • Rimëkëmbet të gjitha llojet e objekteve nga Outlook fotografi PDT: mesazhe, Kontaktet, entries kalendarike, shënime, etj.
 • Compatible me fotografi PDT krijuara në Microsoft Outlook 97-2007 dhe fotografi OST përdorur në Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2000 dhe 2003
 • Mban fajllin origjinal paprekur dhe e pandryshuar, Të dhënat kursen mbuluara për një të ri, fotografi kompakt dhe optimizuar output

Ju lutemi vini re se version demo Outlook Rimëkëmbjes Wizard tregon përmbajtjen e mesazheve dhe sende të tjera për disa sekonda dhe ta mbulon atë me një sipër. Megjithatë, kjo duhet të jetë e mjaftueshme për të parë se çfarë informacioni është potencialisht e rikuperueshme. Version demo gjithashtu mbulon një numër të kufizuar të artikujve në dosjen e, kështu që ju është në gjendje të ruajtur kartelën PDT, Hape atë me Outlook dhe shikoni se si shpëtuam.

Outlook Rimëkëmbjes Wizard është një mjet i shkëlqyer për këdo që është përballur ndonjëherë me problemin e PDT korruptuar, OST fotografi ose do të donte të jetë i përgatitur për raste të tilla madhore të forcave. Don’;t waste time and money hiring recovery experts who will charge you a pretty penny for every message restored from your files. Harrojeni për dërgimin e Ulët juaj Fotografi PDT me informata konfidenciale privat dhe biznesit në shërbimet shërim dhe shqetësuese në lidhje me të. Merrni kontrollin e situatës dhe të përdorin potencialin e kjo e madhe PST riparim software nga komoditetin e shtëpisë tuaj ose vendin e punës. Përpjekje Outlook Rimëkëmbjes Wizard sot and it won’;t disappoint you even in the most desperate situations!

Kërkesat e sistemit:

Dritaret 98/Me/NT 4.0/2000/XP/2003/Vista/Win7 (32-bit)
Pikëpamje 98/2000/2002/2003/2007/2010 (32-pak vetem)

Outlook Rimëkëmbjes Wizard është e përballueshme, lehtë për t'u përdorur dhe shumë efikase, madje edhe në duart e fillestare. Pa marrë parasysh se çfarë ka ndodhur në tuaj Outlook dhënave fotografi, ajo do të marrë ju minuta për të skanojnë dhe të fillojnë kthimin e të dhënave PDT tuaja. Me Outlook Rimëkëmbjes Wizard, you won’;t depend on the availability of third-party recovery experts and pay a pretty penny for their services. Outlook Rimëkëmbjes Wizard do të minimizojë downtimes dhe maksimizuar shanset tuaj për të shëruar të gjitha të dhënat tuaja në asnjë kohë!

Klientët tanë Zgjidhni Gjithashtu:

Outlook Import WizardOutlook Export Wizard

Komentet janë të mbyllura.
Socializer wp Aakash Web