E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Tuaj software është e lehtë për t'u përdorur dhe të duket për të punuar me gjobë.

Owen Johnson

Unë jam një tifoz i Mozilla’s Thunderbird e-mail klient dhe e kanë përdorur atë për punën time kompjuter për vjet. Kohët e fundit, megjithatë, kompania ime të instaluar një Serveri i shkëmbimit për të trajtuar tonë hosting email (ajo më parë ka qenë përmes shërbimeve të palës së tretë). Pra, në mënyrë që të përfitojnë nga aftësitë e tona Serveri i shkëmbimit, Unë kisha për të migrojnë nga Thunderbird për MS Outlook. Në kërkim për një mënyrë të lehtë për të përmbushur këtë, Kam gjetur se unë nuk ishte i vetëm në nevojën për të kthyer nga Thunderbird për Outlook, dhe unë u çudit që duket se nuk ka një zgjidhje e ndaluar për këtë. Kam parë e kishte për convert Thunderbird’s mbox files to eml, dhe pastaj të përdorin Outlook Import Wizard software për të importuar fotografi eml në Outlook. Tuaj software është e lehtë për t'u përdorur dhe të duket për të punuar me gjobë.