E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Eksportit Magjistar

Nevojë për të kthyer email tuaj në dokumentet e Word? Duan për të ndarë mesazhet tuaja në Web dhe kanë nevojë për ato në formatin HTML? Duke kërkuar për një mënyrë për të transferuar email nga Outlook për një klient alternativ email? E konsiderojnë bërë!

Outlook Export Utility Multi-funksional Outlook Export Tool

Outlook Export Wizard [SHKARKUAR] është një eksport dhe konvertimit multi-funksionale mjet që ju mundëson për të ekstrakt përmbajtja e Outlook PST fotografi dhe ruani këto të dhëna në një numër të formateve. Programi ju lejon të shpejt Mesazhet eksportit email, shënime, kontaktet, detyrat kalendarike, artikuj ditar – thjesht vënë, të gjitha llojet e objekteve dhe sendeve që ju mund të gjeni në Outlook dhe konvertimin e tyre në formate të tjera për përpunim të mëtejshëm, publikimi ose të përpunimit nga aplikime të palëve të treta. Outlook Export Wizard mund gjithashtu të përdoret për krijimin e backups të plotë të tuaj Outlook Dosja e magazinimit, ku secili element mund të arrihen menjëherë dhe u hap në një editor përkatës.

Shkarkuarpër Windows 32/64 pak Blerjeleje kodi online

Kërkesat E Sistemit: Microsoft Windows OS, 32 ose versioni 64-bit, Microsoft Outlook 97-2016 për Windows, 32 ose botim 64-bit. Burimi fotografi të përputhshme format: *.pst ose Outlook profilin e anëtarit.

Programi ruan strukturën dosje e burimit PST dosje dhe rikrijon një identike me strukturën dosje në hard drive tuaj.

PST Nxjerrja në dosjet e formate të shumta

Outlook Export Wizard mund të nxjerrjen e të dhënave nga ekzistuese Outlook profilet dhe i pavarur PST fotografi që banojnë në hard drive tuaj ose media të tjera [ lexoni më shumë në lidhje me eksportimin e modes ]. Format auto-zbulimin funksion në masë të madhe thjeshton Outlook PST të dhënat e eksportit proces ju lejon për të le të programit të vendosë që formatin përfundimtar duhet të përdoret për artikujt e ekstraktuar. Në vijim të prodhimit të formateve aktualisht janë mbështetur nga Outlook Export Wizard: EML, MSG, RTF, HTML, VCF (vCard), TXT, MHT, VCS (vCalendar), iCS (iCalendar) dhe TNEF.

Migrimi i thjeshtë nga Outlook me programet e tjera

Outlook Export Wizard do të jashtëzakonshme të thjeshtësimit të të dhënave të migrimit në mes të Microsoft Outlook dhe çdo aplikacione të tjera, të jetë ajo e klientët e-mail, ose tekst procesorë. Nëse ju lëvizni shumë të dhëna nga Outlook për programe të tjera në një bazë të rregullt, kjo i dobishëm software do të jetë vetëm gjëja e drejtë për ju!

Outlook Export Wizard është i zgjuar, të shpejtë dhe është një vlerë e madhe për paratë tuaja. Ndjehen të lirë për të shkarkoni versionin e gjyqit ose të blerë një licencë për të gëzojnë përfitimet e rrufe të shpejtë të dhënave Outlook të eksportit dhe backups!

Më poshtë është një pasqyrë të shkurtër të Outlook Export Wizard aftësitë

Programi ka një ndërfaqe shumë të thjeshtë bazuar në një të lehtë për t'u përdorur magjistar. Magjistar përbëhet nga hapat e mëposhtëm të shkurtër:

 1. Përzgjedhja e burim file (Outlook profilin ose një skedar të veçantë) dhe dosjen e destinacionit;
 2. Outlook artikuj analiza dhe preview;
 3. Outlook të nxjerrjes së të dhënave.
 • Export e Outlook *.msg mesazhe email për “The Bat!” dhe të tjera RFC822-bazuar klientët e-mail
 • Të shpejtë dhe të lehtë për rekreacion e strukturës së Outlook sub-folders në hard drive ose pajisje të tjera të magazinimit
 • Nxjerrja e Outlook shënimet në kalendar, kontaktet, mesazhet e postës elektronike, shënime dhe sende të tjera në dosjet përkatëse
 • Filtrimin e email nga disa parametrat kyçe, si të bashkëngjitni skedarë dhe madhësi mesazh
 • Aftësia për nxjerrjen Outlook artikuj dhe ruani ato në dosjet e MSG format (PST për MSG), cila lehtëson procesi backup
 • Aftësia për të kursyer Outlook artikuj në Microsoft Word RTF format (PST për RTF) për përpunim të mëtejshëm dhe publikimin e
 • Konvertimi i Outlook kontaktet Virtuale format Karte (PST për VCF), të cilat në masë të madhe thjeshton migrimin e Outlook kontaktet Lotus Notes
 • Aftësia për të ruaj mesazhet e postës elektronike si HTML fotografi (PST për HTML) për të mëvonshëm të publikimit në web
 • Konvertimi i Outlook kuti postare në MHT format (PST për MHT) ruajtja HTML formatimi, ngulitur grafika dhe objekte të tjera që mund të përdoren për prezantime apo një mënyrë arkivimin
 • Eksportet nga Microsoft Outlook profilet dhe të pavarur PST fotografi e Unicode dhe ANSI formatet në Outlook.
 • Ruajtja e të dhënave për të ardhmen shikimin, ndarja, modifikimi, shtypjen apo web publikimi
 • Të lehtë-to-use wizard ju lejon tuaj të përdoruesit për të eksportuar të dhëna shpejt
 • Fuqishme, opsionet e eksportit për të shumëfishta të të dhënave në formatin

SHËNIM: Outlook Export Wizard e shërbimeve nuk është duke punuar me të dëmtuara dhe të korruptuar PST fotografi. Ajo mund nxjerrjen e të dhënave nga të shëndetshme PST fotografi dhe Outlook profilet e përdoruesve. Nëse tuaj PST file mund’t hapet me MS Outlook (kjo nuk është personal folders file ose ajo duhet të mbulohen gabim shfaqet), ju lutem, përdorni PST mjet i shërimit dhe riparimin e korruptuar PST parë. Pastaj ju do të jetë në gjendje për nxjerrjen e të dhënave nga mbulohen PST dosje.

Klientët tanë të zgjidhni

Outlook Import Wizard Wizard Outlook Shërim