E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Të Dhënat Tona Për Kontaktet

Pyetje në lidhje me software tonë:

Ju mund të gjeni përgjigje në pyetje të ngjashme në ynë Pyetjet e bëra më shpesh artikuj ju lutemi kontrolloni ato para për të na kontaktuar. Nëse jeni të rregjistruar të klientit, ju lutemi të përfshijë numrin tuaj me qëllim (Ndjekja ID) për kërkesën tuaj.

Çmimet dhe urdhërimin opsionet:

Software ynë është në dispozicion për online urdhërimin pa asnjë kufi botën me anë të sigurt multi-gjuhë faqe 24 orë në ditë, 7 ditët e javës. Mundësitë e pagesës: Kartë Krediti, Faks apo me Telefon mënyrë që, Transferimi Wire dhe gjithashtu Mail, Kontrolloni, Të holla, Lokale të bankës ose të transferimit të Paguajë Pal. Për të marrë më shumë informacion ju lutemi vizitoni faqen tonë të software Blerje faqe.

Mbështetja e-mail:

Ju lutemi të paraqesë mbështetjen e kërkesave në gjuhën angleze, vetëm. Ne procesin mbështetje e-mail nga përdoruesit e regjistruar në prioritet. Pra, nëse ju jeni të regjistruar, ju lutem mos’t harroni të specifikoni numrin tuaj me qëllim. Mbështetja e-mail mund të gjenden në software të veçantë formë në dispozicion nëpërmjet menu “Rreth”.

    Në Lidhje Ekipi Ynë

    Outlook Import Software u themelua nga një grup profesional software inxhinierët dhe tani ofron një gamë të gjerë të zhvillimit të shërbimeve dhe produkteve. Të punësuar disa profesionistë të certifikuar me vite përvojë në industrinë e zhvillimit të softuerit, kompania është e angazhuar për krijimin e user-friendly, të besueshme dhe shumë të fokusuara në mjetet software që në mënyrë efikase të zgjidhur përdoruesit e problemeve brenda një harku kohor minimal. Çojë zhvilluesi i kompanisë, Atie Uhan, aktualisht mban pozitë të Lartë për Software Engineer në një më të mëdha për software kompani dhe është një ekspert i njohur në fushën e software pajtueshmërinë dhe të dhënat e konvertimit. Ai ka kontribuar në krijimin e importit të shumta, eksporti dhe këmbimi i të dhënave zgjidhje për një numër të popullarizuar të aplikacioneve.

    Adresa për korrespondencë:
    65 Mbretëresha St W Toronto, NË M5H 2M8, Kanada
    Phone / Fax: +1.888.317.6977