E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Import Software Udhëzimet

  • Outlook Importi – Hap pas hapi përshkrimin e eml për Outlook importimi ose procedura se si për të lëvizur eml dhe msg fotografi në MS Outlook.
  • Outlook Eksporti – Përshkrimi i Outlook të dhënat e nxjerrjes procedurës, si për të eksportuar Outlook kontaktet, email, kalendari, shënime, të bashkëngjitni skedarë dhe sende të tjera.
  • Outlook Shërim – Si për të riparuar të dëmtuara OST ose PST dosje, konvertohet OST për PST format.

EML fotografi transferimit me Outlook Import Wizard

Me eml për outlook konvertues (shkarko pa gjyq) e e-mail transferimit të të bëhet e lehtë dhe të shpejtë. Outlook importit të shërbimeve projektuar si multi-page Magjistar. E eml për outlook importimi mund të kryhet në disa hapa: Përzgjedhja e destinacionit të magazinimit. Si destinacion, ajo mund të jetë e zgjedhur PST file ose e tanishme Outlook ruajtjen e madje edhe i mbrojtur me fjalëkalim. Hapi tjetër është zgjedhur dosjen burim ku Outlook Import Wizard software duhet të gjeni nën-folders dhe e-mail fotografi të të përputhshme eml ose msg formatet e skedarëve. Pas këtij hapi,, software kryen hetim të zgjedhur dosje dhe nën-dosjet dhe afishon listën e të eml dhe msg fotografi. Të gjitha ato fotografi janë përzgjedhur për t'u importuar nga default, përdoruesi mund të ndryshojë këtë përzgjedhje. Pas shtypur butonin Start programin e bën që të zgjidhni Dosjen e Destinacionit të zgjedhur Outlook magazinimit. Outlook konvertues fillon krijimin dosjet dhe e-mail. Gjatë këtij operacioni magjistar shkruan plotë të përpunimit të hyni dhe përveç kësaj gabimet identifikohu. Ky përdorues mund të kontrollojë të dyja shkrimet dhe do të kryejë hapa shtesë në mënyrë për të korrigjuar importimin e gabimeve.

Zgjedhur dosje burim,

Në hapin e parë që përdoruesit duhet të zgjidhni dosjen burim, e cila përmban fotografi të .eml, .emlx dhe .msg formatet e. Dosje burim, mund të përmbajnë multi-nivel rrjetore nën-folders përveç kësaj. Nëse ju dëshironi për të importuar e-mail dhe dosjet e strukturës, ju lutemi të përgatitur që më parë të. Zakonisht ajo është e directory rrënjë me nën-folders e çdo nivel të hierarkisë. Ju mund të specifikoni opsione shtesë që do të përdoret nga Outlook Import Wizard gjatë fotografi kërkimit dhe dosjet e strukturës analiza. Opsioni i parë i lejon programit për të gjetur .eml dhe .msg fotografi mbi tërë nën-dosje nivele të recursively. Opsioni i dytë mund të jetë e zgjedhur për të filtruar .eml ose .msg fotografi. Mundësia e tretë mundëson kërkim të fshehur fotografi, e cila lejon për të gjetur email ndërsa emigrojnë nga Apple Mail aplikimi.
Shko tek Top

Faqja e parë e Import Wizard Outlook Dosje Burim, – Burimi dosje që përmban EML, MSG fotografi dhe dosjet.

Në kërkim të EML dhe PST fotografi – nën-folders analizimin e

Outlook Import Wizard kryen hetim të nën-folders, ajo do të marrë disa kohë për të gjetur të gjitha e-mail për të importuar, është e nevojshme kohë do të varet nga fotografi sasia. Përdoruesi mund të ndalojë në kërkim proces duke shtypur butonin Stop butoni Kërko. Nëse ju dëshironi për të ri-drejtuar analizuar, ju duhet të kthehen në hap prapa duke shtypur butonin Prapa, pastaj shtypni butonin Next përsëri.

Zgjidhni Dosjet për të Importuar

Programi shfaq e-mail fotografi duke përfshirë shteg të plotë dhe ata janë të zgjedhur (kontrolluar) sipas parazgjedhjes. Disa fotografi të cilat nuk duhet të jenë të importuara mund të jenë deselected. Shko tek Top

Struktura Scan - Programi kryen scan e strukturës dosjet e kërkimit dhe fotografi.

Programi kryen scan e strukturës dosjet dhe e-mail fotografi kërkimit.

Konfiguroni Opsionet E Përpunimit Të

Outlook Import Wizard e pajisur me një gamë të gjerë të opsioneve dhe filtra që të ju lejojnë për të perfeksionuar parametrat para se të fillojë të mesazhet e importit ose të konvertimit. Nëse ju nuk jeni të sigurt se çfarë opsion është e nevojshme ju mund të përdorni paracaktuara opsionet (paracaktimet). Lexuar në lidhje Outlook Import Wizard opsionet.

Shko tek Top

Cilësimet dhe Filtrat e Import Wizard Outlook

Email Mundësitë e Përpunimit dhe Filtrat

Zgjedhur destinacionin e magazinimit

Përdoruesit mund të zgjidhni destinacionin e magazinimit ku eml dhe msg fotografi duhet të importuar. E tanishme Outlook magazinimit është zgjedhur nga default. Nëse e magazinimit është e koduar, fjalëkalimi do të nxitet automatikisht. Shko tek Top

Destinacioni magazinimit - Default Outlook Ruajtjen e zgjedhur.
Destinacioni magazinimit – Të parazgjedhur Outlook Ruajtjen e zgjedhur.

Për të zgjedhur jetimë PST dosje, ju duhet të aktivizoni opsionin e duhur dhe të përdorni butonin browse për të zgjedhur PST dosje. Shënim: E PST dosja duhet të jetë vendosur për të shkruar mundësoi vend. Në rast se PST fotografi mbrojtur me fjalëkalim, ju lutemi, specifikoni fjalëkalimin e duhur në fushë të veçantë.

Importimi i EML dhe MSG fotografi në Microsoft Outlook

Në fazat e fundit të programit që kryen import. Përdoruesit do të kërkohet të shkruani fjalëkalimin e duhur në rast të parazgjedhur Outlook magazinimit është përzgjedhur dhe është e mbrojtur me fjalëkalim. Outlook Import Wizard do të hapë lidhje me Outlook dhe kërkoni të zgjidhni dosjen e destinacionit në Outlook dosjet e strukturës. Procesi do të fillojë kur përdoruesi për të konfirmuar të zgjidhni dosjen rrënjë. Shënim: Inbox do të jetë i zgjedhur nga default në qoftë se nuk ka dosje do të përzgjidhen nga përdoruesi. Shko tek Top

Përpunimi Identifikohu - Përdoruesit mund të kontrollojë përpunimin dhe gabim shkrimet.
Përpunimi Identifikohu – Përdoruesit mund të kontrollojë përpunimin dhe gabim shkrimet.

Në fund të përpunimit përdoruesit mund të kontrollojnë gabimet dhe të përpunimit të trungjeve në mënyrë që të kryejnë hapa shtesë nëse disa mesazhe nuk janë të importuara. E Outlook Import Wizard udhëzimi përshkruan punën e regjistruar versionin. Gjyq është i kufizuar nga mesazhet e sasisë dhe përmban disa gjyqësore përkujtesa dhe të tjera demo funksionet. Për të hequr të gjitha kufizimet e programit duhet të jenë të regjistruara blerë licencën kodi.