E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Me të vërtetë cool mjet dhe të ruhen më shumë kohë.

Doug

Për shkak të blerjes së kompanisë sime, Unë jam duke shkuar nga përdorimi Rrethim në Mac për të përdorur Outlook përsëri. Unë jam duke lëvizur mbi dosjet e-mail histori nga Rrethim (.mbox) përsëri në një .pdt fotografi në Outlook. I vetmi sugjerim unë do të kisha do të të jetë në gjendje për të drejtpërdrejt të kthyer një .mbox për një .pdt do të jetë me të vërtetë, me të vërtetë e ftohtë dhe për të shpëtuar më shumë kohë.