E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Tuaj të software ka punuar të përkryer dhe të ruhen më shumë prej koke.

Hazen

Unë instaluar windows 7 në kompjuterin tim një javë më parë. Vetëm pas kryerjes të një instalim të pastër kam gjetur se Windows mail dhe outlook express nuk janë më të përdorshme në Win 7. Pasi kam ruajtur të gjitha-mail tim në të .format eml, Unë u mbërthyer në kërkim për një mënyrë për të transferuar ata-mail në Outlook. Tuaj të software ka punuar të përkryer dhe të ruhen më shumë prej koke, dhe çmimi ishte e drejtë shumë. Faleminderit për të shpëtuar prapanicë time.