E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ajo ishte relativisht procesin e pa dhimbje.

Mogens Holst

Unë kam gjatë viteve përdorur disa e-mail programet – Outlook Express, Thunderbird, Bat dhe Barka. Ajo ishte e lehtë për të emigruar nga OE për Thunderbird dhe përsëri të TheBat që ishte ndoshta më e fuqishme e të gjithë atyre. Për fat të keq, ajo është kundër HTML-formatimi kështu që unë u zhvendos për në Barca se në shumë mënyra të ishte ideale për qëllimin tim me një përjashtim, ajo nuk ishte në gjendje nën kushte të caktuara për dhënien e mia karakter kombëtar vendosur (Daneze) saktë. Zhvillimi i Barca / Poco tani është ndalur, kështu që unë jam zgjidhja e fundit për Outlook (2010) dhe doja të importoja mesazhet e mia nga TheBat dhe Barca dhe t'i mbyllja ato kapituj. Outlook Import Wizard dukej se ishte zgjidhja e vetme. Ishte relativisht pa dhimbje për të importuar nga TheBat, ndoshta një rezultat i filozofisë së dizajnit të zhvilluesve, por Barca kërkonte përdorimin e konvertuesit Mbox. Kam importuar më shumë se 50,000 mesazhet dhe të gjitha ishin të sakta (!).