E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ai ka punuar më mirë se që kam pritur.

Steve

Kam gjetur Outlook Import Wizard sepse Microsoft ka rënë topin kur ata largohen Windows Mail nga Dritaret 7. Ata nuk kanë ndërtuar një konvertim në sistemin e ri operativ, dhe harroi se jo të gjithë nxituan jashtë për të blerë të fundit të Microsoft Office dhe Microsoft Outlook për të shkuar së bashku me sistemin e ri operativ. Unë kam Zyra 2003 dhe këtë version të Outlook nuk e di se si për të importuar .eml fotografi. Unë drejtova Këshilltarin e Azhurnimit dhe ndoqa të gjitha masat paraprake. Duket sikur kjo duhet të ishte shënuar si “Gjërat për të bërë para azhurnimit” Nuk kishte asnjë zgjidhje të dobishme në forume, përveç eksportimit të skedarëve në formatin Outlook nga Windows Mail. Kjo do të ishte vetëm një këshillë e dobishme para azhurnimit, që nga Windows 7 heq Windows Mail gjatë instalimit. Unë isha me fat që gjeta programin tënd ndërsa kërkoja një zgjidhje për problemin tim. Kam shkarkuar demo dhe e provova në disa skedarë. Funksionoi më mirë sesa prisja, kështu që bleva licencën dhe shndërrova të gjithë emailin tim. Unë gjithashtu vlerësova çmimin e arsyeshëm.