E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Blerje Outlook Import Wizard Licencës

Logoja e magjistarit të importit të Outlook Outlook Import Wizard mund të blihen nëpërmjet një prej Rishites tona. Për lehtësinë tuaj, tabela e mëposhtme tregon të ndryshme të licencimit llojet dhe kufizimet e kohës. Ju lutemi zgjidhni llojin e dëshiruar licencës dhe kliko butonin për të hapur faqen e sigurt rendit. Nëse ju nuk jeni të njohur me licenca të tipit, vetëm klikoni në licenca emri për të lexuar kërkesat, ju gjithashtu mund të lexoni të gjitha kushtet në faqen e përbashkët përshkrimit. Para se të urdhërojë Outlook Import Wizard licencë, ju lutem shkarkoni dhe të vlerësojë atë.

Blerje nëpërmjet PayPro Global:

PayPro Global është një Kanadez korporata ofertën më të mirë blerjen e përvojës nga: Kartë Krediti/Debiti (Master Card, Vizave, Maestro, American Express etj.), Telefonit dhe Faksit Mënyrë që, Shikoni/Cash, PayPal, Transferimi Wire, Rendit Blerje, QIWI, Webmoney, Yandex Para dhe metoda të tjera të pagesave.

Ju lutem na tregoni nëse keni ndonjë çështje, ndërsa vendosjen e rendit tuaj.

 • HOME
 • $1995
  annually
 • Home Use Only
 • For 1, 3 or 5 PCs
 • Use on Server – NO
 • Use on Virtual PC – NO
 • Regular updates
 • Standard support
 • Data: Personal & Family
 • Try it Free
 • Buy Now
 • BUSINESS
 • $3995
  annually
 • Corporate Use
 • For 1 – 50 PCs
 • Use on Server – NO
 • Use on Virtual PC – YES
 • Regular updates
 • Extended support
 • Data: Staff & Clients
 • Try it Free
 • Buy Now
 • SITE
 • $9995
  annually
 • Corporate Use
 • Up to 100 Activations
 • Use on Server – YES
 • Use on Virtual PC – YES
 • Regular updates
 • Priority support
 • Data: Staff & Clients
 • Try it Free
 • Buy Now
 • TECHNICAL
 • $36595
  annually
 • Commercial Use
 • Unlimited Activations
 • Use on Server – YES
 • Use on Virtual PC – YES
 • Regular updates
 • Priority support
 • Data: Clients
 • Try it Free
 • Buy Now

 

* – çmimet janë deklaruar në dollarë amerikanë.
** – vlefshmëria e licencës parazgjedhur është vendosur në një vit, ju mund të ndryshojë këtë opsion nëse është e nevojshme. Licenca është e vlefshme nga data e blerjes.
*** – licenca vjetore mund të rinovohet me 50% zbritje.

Përshkrimi License

 • Home Licencës mund të aktivizohet në kompjuter në pronësi nga pronari licencës dhe gjendet në shtëpinë e tij / saj. Duke përdorur software jashtë vendndodhjen e shtëpisë është ndaluar nga termat e licencës. Home licencës mund të përdoret vetëm për procesin e të dhënave të licencës të zotëruesit dhe të dhënave të përkatësisë së tij/saj të anëtarëve të familjes, përdorimi komercial dhe përdorimin brenda në kompani nuk është e lejuar.
 • Licenca E Biznesit lejon kompanitë dhe pronarët e një biznes të vogël për të aktivizuar software dhe e përdorin atë për të shërbyer klientëve dhe punonjësit e tyre. Kjo licencë mund të aktivizohet vetëm në një kompjuter të vetëm dhe është e nevojshme për të blerë një licencë të veçantë për çdo punonjës (në fund përdorues). Zbritje vëllim janë dhënë.
 • Teknike Licencës me kusht që një teknikë (“IT djema”) i cili ndihmon klientët e tyre në migrim Outlook dhe konvertimit. licencë teknike lejon për të aktivizuar software në kompjuter që i përket klientit të pronarit të licencës. Një licencë teknik nuk mund të aktivizohet në të njëjtën kohë në kompjutera të shumta dhe kështu ajo duhet të çaktivizohet sa më shpejt përpunimi i të dhënave është bërë. Megjithatë shuma e aktivizimet nuk është i kufizuar.
 • Licenca Site lejon përdoruesin për të instaluar dhe të aktivizuar software në deri në 100 kompjutera në një vend të veçantë ose objekti. Një numër maksimal i përdoruesit përfundimtarë të njëkohshme nuk mund të jetë më e madhe se 100. Active License Site mund të përdoren për përpunimin e të dhënave të stafit të kompanisë, partnerët dhe klientët.

Mëso më tepër rreth edicioneve software në një tabelë krahasim.

* – Standarde dhe mbështetje Extended ofruar 24/7 via email dhe on-line website chat (kur në dispozicion).

Shënim: Ne kërkojmë që ju lutemi të lexoni me kujdes EULA para për të instaluar produktet tona. Nëse ne besojmë se ju mund të keni shkelur (ose ka vepruar në një mënyrë që tregon se ju nuk kam ndërmend të, ose janë në gjendje të pajtohet me) çdo pikë e kushteve të licencimit, Ne në çdo kohë mund të përfundojë Marrëveshje License përdorues End, në bazë të linjës sonë pa njoftim paraprak për ju dhe pa rimbursim. Ju lutem vini re se çdo përfundimi i Marrëveshjes do të përfundojë licencën tuaj për përdorimin e produktit(s).

Outlook Import Wizard është më e shpejtë eml për pst, eml për outlook konvertues, importit dhe transferimi eml, msg, emlx mesazhet në Microsoft Outlook. Outlook Import Wizard Leje Kodi mund të blihen on-line 24 orë në ditë, 7 ditë në javë duke përdorur Credit Card (Vizave, Master Card, American Express) Transferimi Wire, Telefoni, Faks, Postë, Kontrolloni, Të holla, transfertë bankare lokale Pay Pal etj. duke klikuar në butonin e duhur në tryezë abow.

Cilat janë PayPro Global dhe FastSpring?

Produktet tona janë shitur nëpërmjet Software PayPro Global dhe FastSpring Kompanitë reseller, ata merr pagesa nëpërmjet të gjitha kartat e kreditit të mëdha, si dhe Pay Pal, urdhra të holla dhe kontrolle. Rishites pranuar pagesa të konsumatorëve përmes Visa, MasterCard, American Express®, Discover®, Maestro MB, solo, Diners Club, JCB, carte Bleue, PayPal™, JCB, kontrolloj, mandat-paguesë, Rendit Blerje, WebMoney dhe Yandex.Money. Për më shumë informacion ju mund të vizitoni PayProGlobal.com ose FastSpring.com faqet e internetit.

Blerje përfshin

Kodi i regjistrimit dërguar automatikisht nëpërmjet email-i, Outlook importit software updates, aktivizimet dhe mbështetje teknike përmes emailit për termin blera dhe dokumentacioni për afat të blerë. Licenca përfshin një instalim për kompjuter. Opsionale: Garanci Shkarko, Rimëkëmbjes licencë dhe CD Backup transportohen nëpërmjet SHBA-mail për të kudo në botë.

Si do të dorëzohen Software?

Sa më shpejt që porosinë tuaj është i përpunuar me sukses nga ofiqari, ju do të dërgohet një kod unik licencë për software tonë me udhëzimin e hap-pas-hapi regjistrimit. Duke ndjekur udhëzimin e regjistrimit, Kodi juaj kryesor menjëherë do të zhbllokuar versionin e gjyqit dhe kthyer atë në versionin e plotë funksionale. Në shumicën e rasteve kodin kyç është menjëherë në dispozicion të fundit urdhërimin faqe. Ju mund të lexoni edhe faqen tonë Pyetjet më të shpeshta për informacion shtesë për produktet e regjistrimit dhe ofrimin.

Pse e regjistrimit nuk është arritur?

Ju ose Shërbimeve të Internetit mund të jenë të bllokuar email duke përdorur një filtër spam. Mundohuni të gjeni regjistrimin në Junk ose email Spam dosje, pastaj të kërkojë urdhër të duroj nga tonë mbështetje ekipi. Mos harroni për ta mundësuar email tonë të besuar për firewall tuaj. Ju lutemi të na japin me email alternative e cila mund të përdoret për të lidhen me ju plotësuese (nuk është e njëjtë si domain bllokuar ju lutem).

Update dhe Mbështetje abonimit

Ky shërbim ju ofron përditësime falas, mbështetje prioritare teknike dhe resends e software dhe çelësat licencës (opsionale) për kohëzgjatjen e specifikuar gjatë blerjes tuaj. Software nuk do të pushojë të funksionojë pas përditësim dhe mbështetjen e periudhës së abonimit tuaj ka skaduar, megjithatë ajo do të kthehet në kufizimet e versionin e gjyqit, aftësia për të marrë përditësime, Prioriteti-mbështetje dhe redelivery e kodit kryesore të rendit software do të jetë i bllokuar.

Garanci Shkarko / CD rezervë

Download links të mbetet për të jetuar 48 orë. Me blerjen e këtij shërbimi, ju do të keni akses për të shkarkuar tuaj për 1 ose 2 vjet. Hard CD për të kopje të software tonë mund të dorëzohet në mënyrë plotësuese, të dy opsionet janë shpërndarë nga rishites.

Çelësi-Kodi Rimëkëmbjes Opsion

Blerë Outlook Import Wizard licencë të dorëzuar përmes emailit. Por kodi i regjistrimit mund të jetë e humbur në rast të një hard drive të rrëzimit ose të tjera të kompjuterit malfunctions. Prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë për të blerë opsion shtesë: Çelësi-Kodi Shërim Të Shërbimit. Ne do të vazhdojmë kyçe tuaj të licencës në anën tonë dhe ju do të jetë në gjendje të mbulojë atë me kërkesë.

Kujdes! Ne nuk mund të japin me opsionin Key-Code Rimëkëmbjes për banorët e BE-së. Kompania jonë nuk është e ruajtjen e të dhënave të banorëve të BE-së të jetë në përputhje GDPR.

Çfarë është tuaj të Politikave të Kthimit?

Të gjitha produktet tona janë dërguar në mënyrë elektronike në internet tek adresa juaj email, kjo e bën kthimin e informacionit elektronik i pamundur dhe një herë ju keni marrë versionin e paguar nuk është e mundur për të verifikuar se ju nuk do të përdorin atë. Për këtë arsye, software ynë e produkteve janë të pakthyeshme. Ju jeni të inkurajuar për të shkarkuar dhe për të vlerësuar gjyqësore versionet e para për blerjen e produktit. Ju lutem vini re se me blerjen e software pa tryout ju konfirmoj që software është i plotëson nevojat tuaja dhe kërkesat.