E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ne veçanërisht si funksion i cili i kujton strukturën dosje.

Elen Bienvenu

Software është i madh. Ne jemi duke e përdorur atë si një çështje gjyqësore mjet mbështetës. Kur ne të merrni email klient prodhuar për ne vetvetiu si-ta .msg, ne mund të përpilojnë ato të gjitha në një .skedar pdt në mënyrë të pandehurve mund të shqyrtojë atë duke përdorur Outlook. Ne veçanërisht si funksion i cili i kujton strukturën dosje. E bukur produkt.