E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Unë jam një profesionist dhe mendoj mjet tuaj punon e madhe.

Bruce Speidel

Unë kam përdorur atë për një kohë ngjarje. Unë sapo blerë një MAC (ende duke u dërguar). Unë kam qenë duke përdorur PC-së për vite me rradhë. Unë kam qenë një Incredimail përdoruesit për shumë vite. Në mënyrë që të migrojnë gjithçka për të “iMail“, Unë kisha për të marrë të gjitha im Incredimail të ruajtur në një format të pajtueshme me Outlook 2007. Ky mjet është quajtur Incredimail Backup Pro v3.4. Ky program eksportet Incredimail në formatin për të .format eml. Unë pastaj përdorur mjet tuaj për të importuar të gjitha .eml fotografi në Outlook2007. Tani unë kam gjithçka në Outlook2007 dhe unë kam instalimit llogaritë e mia për të lexuar të gjithë postës tim nga Outlook2007. Unë jam një profesionist dhe mendoj se tuaja UI duket dhe punon e madhe. Unë do të ju them se e mia .eml fotografi mori 2 1/2 orë për të importuar në Outlook2007. Nëse kjo ju tregon se sa email unë kam…