E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Software tuaj të ruajtur ditë për mua!

L. Peterson

Unë të kërkuar për të marrë disa kohë për të ju tregojnë se sa Outlook Import Wizard shpëtoi ditës për mua! Unë kisha të njëjtin kompjuter për vite dhe kishte të gjitha im email outlook ruajtura në këtë kompjuter. Mirë, dita më në fund erdhi ku kompjuter e nevojshme vetëm për të zëvendësohet (kompjuteri im i vjetër ishte 10 vjeç!). Unë nuk duan të humbasin të gjitha emailet e mia që kisha ruajtur gjatë viteve dhe nuk kishte asnjë ide se ku të fillojë edhe duke u përpjekur për të marrë ato të jenë në kompjuterin tim të ri. Askush nuk e dija ose i quajtur ishte në gjendje për t'iu përgjigjur pyetjes për mua, kështu që kam filluar kërkimin në internet për një zgjidhje. Kjo është kur kam ardhur të gjithë Outlook Import Wizard.

I blerë produktin dhe ishte i sigurt se si ajo ishte duke shkuar për të punuar. Unë kam qenë i befasuar këndshëm nga sa e lehtë programi ishte që të përdorin dhe menduan se ishte një vlerë e madhe për të holla. Për të bërë një histori të gjatë të shkurtër, I përfunduar duke mbështetur email tim mbi një hard disk i jashtëm dhe duke përdorur Outlook Import Wizard për të sjellë ato mbi kompjuterin tim të ri. I tërë procesi ishte seamless dhe pa dhimbje, Unë jam me të vërtetë mirënjohës që dikush krijoi një produkt të tillë të mrekullueshme që mund të ndihmojnë njerëzit në gjendjen time. Në qoftë se kam pasur çështjen e sjelljes gjatë email, Unë e di se të tjerët duhet të kenë të njëjtin problem si edhe!

Mjetet e tjera në vend të duket po aq e mirë, dhe unë në fakt kanë shkuar përpara dhe bleu Wizard Outlook Shërim gjithashtu. Unë kam pasur disa raste ku PDT ime dhe fotografi ost bërë të korruptuar dhe të dëmtuara dhe unë të humbasin qasje në email tim. I drejtuar një biznes online dhe të kesh email kohë është me rëndësi të madhe për mua. Këto dy mjete kanë ndihmuar në masë të madhe për të siguruar paqen time e mendjes, si dhe produktivitetin tim.