E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Blerë Leje Kodi

Outlook Import Wizardeml për pst, eml për outlook konvertues, importi dhe transferimi eml mesazhe për Microsoft Outlook nga klientët e tjerë email. Outlook Export Wizardpst për eml heqës, outlook shërbimeve të eksportit, ruaj Outlook përmbajtje për të ndarë fotografi, rezervë Outlook artikuj. Outlook Recovery Wizard – shpejt PST mjet shërim për të dëmtuara OST. PST riparimin file dhe OST për PST konvertimit.

Software ynë mund të blihen on-line dhe në mbarë botën nëpërmjet shpërndarësit më të madh në Amerikën Latine, Kanada, Shtetet e bashkuara të amerikës dhe kështu me radhë. Ju mund të kontrolloni listën e Rishites tona autorizuar.

Për lehtësinë tuaj: Faqet Multilanguage urdhërimin dhe më shumë se 60 monedhat janë në dispozicion. Outlook Importi software mund të blihen online 24 orë në ditë, 7 ditë në javë duke përdorur Credit Card (Vizave, Master Card, American Express) Transferimi Wire, Telefoni, Faks, Postë, Kontrolloni, Të holla, Lokale të bankës ose të transferimit të Paguajë Pal duke klikuar në linkun në tabelën më poshtë për software tuaj të nevojave.

Produkti Outlook Import Wizard

Outlook Import Wizard

Importi EML, MSG, EMLX fotografi në MS Outlook PST dhe për të mbajtur strukturën dosjet paprekur. Konverto EML, MSG, EMLX e-mail në dosjet e PST, EML, MSG, RTF, HTML, MHT, TXT formatet e. Setup përfshirë e lirë MBOX për EML konvertues – heqës të veçantë kuti postare.
Kodi i liçences Shkarkuar Përshkrimi

Outlook Eksportit Magjistar produkt

Outlook Export Wizard

Eksporti Outlook e-mail, kontaktet, kalendari, dhe shënime të tjera Outlook artikuj dhe ruajtur ato si fotografi të veçantë të ndryshme format. Rezervimi Outlook Tool Inbox, Të Dërguara, Skicat, Dalje, Fshihet Artikuj etj. Ndërtuar-në formatin auto-detektor lejon për të ruajtur artikuj në format të cilat korrespondojnë me artikullin lloji.
Kodi i liçences Shkarkuar Përshkrimi

Outlook Shërim Magjistar produkt

Outlook Recovery Wizard

Të shërohen e-mail, kontaktet, kalendari, shënime dhe sende të tjera nga të dëmtuara .PST dhe .OST fotografi dhe t'i ruani ato si të reja, e shëndetshme PST. Riparimi Outlook Tool Inbox, Të Dërguara, Skicat, Dalje, Fshihet Artikuj etj. Outlook Recovery Wizard mund të përdoret për të kthyer OST fotografi të PST format dhe shërohen fshihet e-mail.
Kodi i liçences Shkarkuar Përshkrimi

Blerje përfshin

Kodi i regjistrimit dërguar automatikisht nëpërmjet email-i, Outlook Import përditësimet e softuerit për termin blerë, mbështetje prioritare teknike nëpërmjet email-it dhe dokumentacionin për afat të blerë. Licenca përfshin një instalim për kompjuter. Opsionale: Garanci Shkarko, Licenca Shërim dhe CD Rezervë (Dërguar me anë të SHBA-Mail për të kudo në botë.).

Provoni-para-blej

Ju lutem shkarkuar software ynë dhe përpiqen atë për falas, ajo shpërndarë si try-para-blerë dhe kërkon vlerësimin. Ju jeni të inkurajuar për të shkarkuar dhe të provoni versionin e kufizuar gjyq para se të urdhërojë e licencës. Software ynë është shpërndarë në dy lloje themelore të licencave. Të dy licencave të lejojë konsumatorëve për të instaluar dhe të përdorin softuer për një drejtim të kufizuara (1, 2 ose 3 vjet) me përjashtim të tipit Unlimited licencës (nëse në dispozicion) e cila mund të përdoret një kohë të pacaktuar.

  • Home Licencës

    Kjo licencë është për përdorim në shtëpi vetëm dhe qëllime jofitimprurëse, lejon për të aktivizuar dhe të përdorni programin për një sasi të kufizuar të CPU që i përket pronarit të licencës. software të licencuar nuk duhet të arrihen nga përdorues të tjerë në nivel lokal ose në rrjet. Licenca në shtëpi mund të përdoret individualisht nga pronarët e licencës brenda vendndodhjen e tyre në shtëpi. Përdorimi komercial i licencës shtëpi është e ndaluar.

  • Licenca Enterprise

    Kjo licencë fose përdorim të korporatave dhe siguron qasje në software në një të vetme të korporatave vend. Kjo licencë kërkon që ju të blerë një licencë për çdo anëtar i stafit apo kompjuter klient, kjo lejon përdorimin komercial të softuerit të licencuar në makinë (vend). Ndërmarrja Licenca është për ata që duke përdorur software në kompaninë e tyre apo për t'i shërbyer klientëve të tyre.

  • Licenca Site

    Kjo licencë për përdorim të korporatave dhe ju jep të përdorni softuer në kompjuter në pronësi ose me qira për Organizatën tuaj në një Faqe të vetme për deri në një maksimum prej 100 anëtarët e stafit për licencë, si dhe të mesëm kompjuterët që përdoren ekskluzivisht nga anëtarët e stafit për punë e zyrës (p.sh. udhëtimi laptop në shtëpi dhe kompjuter). Ajo nuk i mbulon instalim në kompjuterat e të cilat janë në pronësi ose me qira për Klientët tuaj ose përdoruesit e tjerë. Kjo licencë është mos transferohet në një tjetër Organizatës, dhe nuk ju lejojnë të përdorni Software si një shërbim për Klientët ose përdoruesit e tjerë që nuk kanë e tyre licencës.

Si do të dorëzohen Software?

Sa më shpejt që porosinë tuaj është i përpunuar me sukses nga ofiqari, ju do të jetë me email një numër unik kyç për software tonë me udhëzimin e hap-pas-hapi regjistrimit. Duke ndjekur udhëzimin e regjistrimit, tuaj kodin kyç menjëherë do të zhbllokuar version i kufizuar dhe të kthejnë atë në e plotë funksionale versionin. Në shumicën e rasteve kodin kyç është menjëherë në dispozicion të fundit urdhërimin faqe. Ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni tonë pyetjet e bëra më shpesh faqe për informacion shtesë për produktet e regjistrimit dhe ofrimin.

Pse e regjistrimit nuk është arritur?

Ju ose Shërbimeve të Internetit mund të jenë të bllokuar email duke përdorur një filtër spam. Mundohuni të gjeni regjistrimin në Junk ose email Spam dosje, pastaj të kërkojë mënyrë që të jetë resend në tonë mbështetje. Mos harroni për ta mundësuar email tonë të besuar për firewall tuaj. Ju lutemi të na japin me email alternative e cila mund të përdoret për të lidhen me ju plotësuese (nuk është e njëjtë si domain bllokuar ju lutem).

Update dhe Mbështetje abonimit

Ky shërbim ju ofron përditësime falas, prioritet mbështetje teknike dhe resends e software dhe licencës çelësat për kohëzgjatje të caktuar gjatë blerjen tuaj. Software nuk do të pushojë të funksionojë si demo pas Update dhe Mbështetje periudhës së abonimit tuaj ka skaduar, vetëm aftësia për të marrë përditësime, prioritet mbështetjen dhe redelivery kryesorë të kodit të softuerit në mënyrë që.

Garanci Shkarko / CD rezervë

Download links të mbetet për të jetuar 48 orë. Me blerjen e këtij shërbimi, ju do të keni akses për të shkarkuar tuaj për 1 ose 2 vjet. Hard CD për të kopje të software tonë mund të dorëzohet në mënyrë plotësuese, Të dy opsionet janë shpërndarë nga Rishites tona autorizuar.

Çelësi-Kodi Rimëkëmbjes Opsion

Blerë Outlook Licenca e importit dorëzuar përmes emailit për përdoruesit e regjistruar. Por kodi i regjistrimit mund të jetë e humbur në rast të një hard drive të rrëzimit ose të tjera të kompjuterit malfunctions. Prandaj, ne ofrojmë klientëve tanë për të blerë opsion shtesë: Çelësi-Kodi Shërim Të Shërbimit. Ne do të mbajë çelësin e licencës në anën tonë dhe ju do të jetë në gjendje për të rimarrë atë. Vetëm të kontaktoni mbështetjen tonë teknike dhe çelësi-kodi do të dërgohet tek ju përsëri.

Çfarë është tuaj të Politikave të Kthimit?

Të gjitha produktet tona janë të dërguar në mënyrë elektronike në lidhje me internet në adresën tuaj email, kjo e bën kthimin e informacionit elektronik i pamundur dhe një herë ju keni marrë versionin e paguar nuk është e mundur për të verifikuar se ju nuk do të përdorin atë. Për këtë arsye, software ynë e produkteve janë të pakthyeshme. Ju jeni të inkurajuar për të shkarkuar dhe për të vlerësuar gjyqësore versionet e para për blerjen e produktit. Ju lutem vini re se me blerjen e software pa tryout ju konfirmoj që software është i plotëson nevojat tuaja dhe kërkesat.