E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ajo punon aq mirë dhe të shpejtë ishte edhe një e madhe të aseteve për mua.

Bernardi

Unë e kam blerë programin tuaj si unë kishte vetëm për të përditësuar mia për Windows OS 7 nga Vista. Unë të kërkuar për të importuar të gjitha im i vjetër e ruajtur-mail në Outlook. Siç e dini Windows 7 nuk ka një Microsoft Mail program më, pra Outlook Import Wizard ndihmuar me të vërtetë mua. Kostoja e programit në krahasim me koston e kohës sime ishte një kursimtar kohë reale dhe çmimi i ulët e bëri atë edhe më tërheqës….. Fakti që ajo punon në mënyrë të mirë dhe të shpejtë ishte edhe një e madhe të aseteve për mua.