E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Paratë e mia dhe të kalojnë!

Sun Barfod

Unë e importuara 16000 emlx mesazhet që u zhvarrosën nga një fshihet kuti postare në një Mac. Mjet tuaj e bëri një punë jashtëzakonisht të mirë,, rikthimi, gjithçka, duke përfshirë attachments. Ajo ishte e lehtë për t'u përdorur mjet tuaj në një PC se duke u përpjekur për të marrë e importit të punojnë në Mac, dhe që destinacion përfundimtar ishte një Shkëmbim kutia postare, kjo ishte një zgjidhje e natyrshme… FALEMINDERIT. Paratë e mia dhe të kalojnë.