E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Programi juaj ka punë admirably.

Me Rërë Të Picot

Bleva Outlook Import Wizard sepse unë jam e sendërtuar nga urryer Vista në Windows 7 që nuk mbështesin një email program. Unë isha mësuar me Outlook Express, kështu që përdora pasardhësin e tij në Vista, i cili është Windows Mail dhe pasi kisha organizuar postat elektronike në dosje për komitetet e ndryshme në të cilët unë ulem, më duheshin shumë për të mbajtur atë që kisha tashmë dhe Windows Mail dukej sikur nuk kanë asnjë sistem eksportimi në një mënyrë të ndjeshme. Unë tashmë kishte Microsoft Outlook dhe ne kemi zbuluar në programin tuaj e cila e trajtoi email problem dhe bëri punë admirably.