E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Faleminderit për software tuaj

Joeli

Migrimin time tani është përfunduar, faleminderit për software tuaj. I përdorur Importi i Outlook për të kthyer rreth 10,000 email vendosur në qindra e drejtorive dhe Outlook Eksportit Magjistar për të kthyer tim .pst arkivat – përsëri më shumë se 10,000 email. Mac tim ka të futura të gjitha këto fotografi me qendër të vëmendjes – ajo nuk u bëhet automatikisht, por kam arritur për të detyruar atë për të bërë kështu. Unë tani jam gati për 2011 me një markë të re të Apple mjedisit. Edhe një herë ju falënderoj shumë për mbështetje të vlefshme dhe të jashtëzakonshme reaktivitet! Unë uroj që ju dhe të gjithë Importit Outlook ekip shumë të gëzueshme dhe më të suksesshëm të vitit 2011!