E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Kjo ishte një pjesë e madhe e software dhe ai bëri atë që është shpallur.

Keith Kozak

I përdorur Outlook Import Wizard për të importuar dhe të fshehtë tim Windows Mail (eml) për Outlook PST, pasi që e ardhmja ime të përmirësuar në Windows 7 nuk do të përfshihet një ngulitur program email. Jam i sigurt, një herë më shumë njerëz e kuptojnë këtë, kur ata bëjnë upgrade, ju do të shohim më shumë biznesit. Kam gjetur programin tuaj, duke bërë një kërkim në internet dhe ajo u shfaq lartë deri në tim Google search. Software bëri saktë atë që unë dëshiroja. Kjo ishte një pjesë e madhe e software dhe ai bëri atë që është shpallur.