E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Të shpejtë dhe të përdorues miqësore dhe të lehtë për t'u përdorur software.

Andrew

Unë kam qenë në kërkim për një mjet për të kthyer në adresën time të e-mail-files EML për Microsoft Outlook. Unë kam gjetur Import Wizard Outlook dhe menaxhohet se si për të importuar të gjitha im EML fotografi duke përfshirë strukturën e dosje në sekonda. Të shpejtë dhe të përdorues miqësore dhe të lehtë për t'u përdorur software.