E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Wizard Outlook Shërim

Mjet i fuqishëm për të .PST shërim të dhënave dhe OST për PST konvertimit format. Mund të përdoret si PST shikues.

Outlook Recovery Wizard është një shumë të efektshme dhe të shpejtë PST repair që do të ju ndihmojë të të rivendosur email, detyrat, kalendari të hyra, shënime, kontaktet dhe objektet e tjera nga të dëmtuara Outlook PST and OST fotografi. Ky program ka një të thjeshtë, ndërfaqe magjistar me bazë që bën pothuajse këdo të rikthimi i korruptuar Outlook të dhënat fotografi në minuta, duke reduktuar joproduktive dhe eliminuar nevojën për të shtrenjta emergjente të dhënat e shërimit shërbimet e ofruara nga palë të treta. Asnjë përvojë të mëparshme të shërim të dhënave apo aftësi të veçanta të kërkuara!

Shërbimeve Outlook Riparim Përparësitë kryesore të Outlook Recovery Wizard janë shpejtësia, thjeshtësi dhe përdorimi i disa algoritme të avancuara të rimëkëmbjes për multi-pass restaurimin e të dhënave. Software është i bazuar në një motor shërim të pronarit që përdor algoritme të ndryshme për të siguruar që PST dosje që mbulohen janë analizuar në shkallën maksimale dhe të gjitha masat janë marrë për nxjerrjen e dëmtuar PST strukturat e të dhënave.

Parë, program scans përmbajtjen e PST, OST file dhe duket për headers dhe firma duke treguar në përdorues’s e të dhënave. Pasi gjeti, e Outlook Recovery mjet përpjekjet për ndeshjen e indekseve me e vendosur e të dhënave. Rezultatet e këtij përpjekje janë dhënë për përdoruesit në vrojtim skenë.

Më në fund, shëruar Outlook dhënave është e ruajtur në dosjen e prodhimit sipas indeksit të strukturës. Për të vënë atë thjesht, Outlook Recovery Wizard pranon një input PST ose OST dosje, përpjekjet për të gjetur ndonjë të dhënat e rikuperueshme, riparimet dhe i ruan ato në një PST fotografi e vjetër Outlook format ose të Outlook 2003+ PST format, në varësi të përdoruesit’s zgjedhje. Dhe gjë e madhe për këtë softuer është se ju nuk’t duhet të bëni asgjë – vetëm pikë për dosjen e, për të përshtatur një çift i mundësitë e shërimit dhe të ligët mbrapa për të shikuar Outlook Recovery puna e saj magjike!

Shkarkuarpër Windows 32/64 pak Blerjeleje kodi online

Kërkesat E Sistemit: Microsoft Windows OS, 32 ose versioni 64-bit, Microsoft Outlook 97-2016 për Windows, 32 bit edition (me 64 bit edition ju mund të ruani të dhënat shëruar të EML fotografi vetëm). Burimi fotografi të përputhshme format: *.ost, *.pst.

Më poshtë është një listë nga karakteristikat më të shquar të Outlook Recovery Wizard

Programi ka një ndërfaqe shumë të thjeshtë bazuar në një të lehtë për t'u përdorur magjistar. Magjistar përbëhet nga hapat e mëposhtëm të shkurtër:

 1. Zgjedhja e skedarit burimor dhe objektiv directory;
 2. Analiza dhe vrojtim të riparuar Outlook të dhënat;
 3. Ruajtja e gjetën të PST të dhënat.
 • Përdorimi i disa algoritme të avancuara për multi-pass të dhënat e shërimit nga dëmtuara PST and OST fotografi – siguron 100% efikasitetin shërim
 • I kërkon absolutisht nuk ka njohuri të Outlook të dhënat e shërimit bazat ose të mëparshëm shërim përvojë – procesi është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë
 • Optimization dhe de-fragmentimit të prodhimit fotografi. Të gjitha dosjet e krijuara nga programi janë tashmë kompakt dhe të de-fragmentuar, kështu që ju nuk’t duhet të përdorin Kompakt komanda në Outlook për të zvogëluar madhësinë e strukturës
 • Mundësia për të kthyer OST fotografi të PST
 • Mbështetja e dosjeve mbi 4 GB me madhësi
 • Heq mbrojtjen fjalëkalimin nga shëruar fotografi dhe mbështet shërim nga fotografi mbrojtur me fjalëkalim
 • Rimëkëmbet dhënave nga koduar PST fotografi
 • Lexon dhe previews përmbajtjen e PST dhe OST fotografi, mund të përdoret si PST shikues
 • Rimëkëmbet të gjitha llojet e objekteve nga Outlook PST fotografi: mesazhet, kontaktet, shënimet në kalendar, shënime, etj.
 • I përputhshëm me PST fotografi krijuar në Microsoft Outlook 97-2016 dhe OST fotografi të përdorura në Microsoft Exchange
 • Mban skedarin origjinal paprekur dhe e pandryshuar, kursen gjetën të dhëna për një të ri, kompakt dhe optimizuar fotografi output

Ju lutem vini re se versioni demo e Outlook Recovery Wizard tregon përmbajtjen e mesazheve dhe sende të tjera për disa sekonda dhe ta mbulon atë me një xham. Megjithatë, kjo duhet të jetë e mjaftueshme për të parë se çfarë informacioni është potencialisht e rikuperueshme. Demo version gjithashtu rimëkëmbet një numër të kufizuar të artikujve në dosjen, kështu që ju është në gjendje për të ruajtur PST dosje, Të hapur atë me Outlook dhe shikoni se si ajo e shpëtoi.

Riparimin E Korruptuar PST dhe OST Fotografi

Outlook Recovery Wizard është një mjet i shkëlqyer për këdo që është përballur ndonjëherë me problemin e korruptuar PST, OST fotografi apo do të dëshirojnë të jenë të mirë-përgatitur për të tilla forcës madhore raste. Nuk’t humbim kohë dhe të holla punësimin e të rimëkëmbjes ekspertë të cilët do të kërkojmë që ju të paguani një shumë e qindarkë për çdo mesazh të rivendosur tuaj fotografi. Të harrojmë për dërgimin e PST fotografi me informatat konfidenciale private dhe të biznesit në shërbime të rimëkëmbjes dhe shqetësuese në lidhje me të. Merrni kontrollin e situatës dhe të përdorin potencialin e madh PST riparimin software nga komoditetin e shtëpisë tuaj ose vendin e punës. Provoni Outlook Recovery Wizard sot dhe ajo fitoi’t zhgënjej edhe në situata më të dëshpëruar!

Thjesht për të Përdorur Outlook Rimëkëmbjes Utility

Outlook Recovery Wizard është e përballueshme, lehtë për t'u përdorur dhe shumë efikase, edhe në duart e fillestare. Pa marrë parasysh se çfarë ka ndodhur tuaj Outlook të dhënat e file, ajo do të marrë ju minuta për të scan atë dhe të fillojë të shërohet tuaj PST të dhënat. Me Outlook Recovery Wizard, ju nuk’t varet nga gatishmëria e palëve të treta shërim të ekspertëve dhe të paguajnë një shumë qindarkë për shërbimet e tyre. Outlook Recovery Wizard do të minimizojë downtimes dhe maksimizuar shanset tuaj për të shëruar të gjitha të informacionit tuaj në asnjë kohë!

Klientët Tanë Të Zgjedhur Edhe:

Outlook Import Wizard Outlook Eksportit Magjistar