E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Përshkrimi i Produkteve Tona

Shkarko jonë e produkteve përbëhet nga një numër në rritje të përdorim dhe efikase mjetet që ndihmojnë klientët tanë të merren me aspekte të ndryshme të Microsoft Outlook në situata të ndryshme: gjatë migrimit të plotë dhe të pjesshme, backups dhe recoveries post-përplasje. Prodhimet tona janë të destinuara për një audiencë shumë të gjerë, kështu Ndërfaqja e përdoruesit e tyre ka qenë e thjeshtuar të jetë i qartë dhe të vetë-shpjegues për njerëzit me të kuptuarit më themelore e informatikes dhe përvojës minimale. Kjo, megjithatë, nuk do të thotë se funksionaliteti i tyre është prekur në çdo aspekt – të gjitha produktet tona janë të bazuara në motorët e pronarit të avancuara që kombinojnë performancën dhe saktësinë me mbështetje të gjerë të formateve të njohura.

Të gjitha produktet tona janë 100% të përputhshme me Windows 7, 8 and Win10 dhe Microsoft Outlook 97-2019 (për Windows). Për të provoni ndonjë nga produktet tona në veprim, vetëm shkarko të lirë të saj gjyqësore version nga faqja e produktit.

Outlook Import Wizard

Outlook Import Wizard - Kliko mbi imazh të produktit për përshkrim të detajuar.

Ky import mjet në mënyrë dramatike lehtëson detyrën për të importuar mesazhet e-mail në një shumëllojshmëri formatesh, në Microsoft Outlook.
Programi mbështet *.eml, *.emlx, *.msg dhe fotografi të tjera dhe ju mundëson për transferimin e krijuar më parë dosje nga strukturat tuaj hard drive tuaj Outlook PST dosje (detyrat më të: konvertohet eml për pst, konvertohet msg për pst, importi eml për outlook, importi msg fotografi në Outlook ).

Programi vepron si një kombinuar eml për pst dhe msg për pst konvertues duke shfaqur një ndërtuar-në fillore kontroll modul integritetin dhe mban struktura origjinale fotografi dhe dosje paprekur, e cila mund të vijë veçanërisht i dobishëm për importimin e rregullt të backups.

Shkarkuar Regjistrohu

Paketa përmban edhe një bonus – një i lirë mbox për eml konvertues. Me ndihmën e këtij dobi të lirë ju mund të ekstrakt email nga *.mbox fotografi për të ardhmen importimin për Microsoft Outlook ose PST dosje.

Për më shumë informacion në lidhje me Outlook Import Wizard, IT aftësitë dhe mënyrat ajo mund të ju ndihmojë, ju lutem vizitoni këtë faqe.


Outlook Export Wizard

Outlook Eksportit Magjistar - Kliko mbi imazh të produktit për përshkrim të detajuar.

Outlook Export Wizard është menduar për nxjerrjen e të dhënave nga tuaj Outlook PST fotografi dhe ruajtjen e tyre në një numër formatesh. Software eksportet mesazhet e postës elektronike, shënime, kontaktet, kalendari detyrat dhe të hyra ditar – të gjitha llojet e objektit të ruajtura në Outlook të dhënat fotografi. Outlook Export Wizard mund të përdoret për të eksportuar email në editable formate që mund të modifikohen, të arkivuara ose të publikuar online. Mjet është ideale për transferimi i Outlook mesazhet në aplikime alternative email dhe bërja e kopjeve rezervë për korrespondencën tuaj personale të arkivit.

Shkarkuar Regjistrohu

Programi i punës ekzistuese Outlook profilet dhe të pavarur PST fotografi dhe rikrijon tyre strukturën dosje në hard drive. Ju ose mund të specifikoni parametrat nxjerrjes me dorë ose të përfitojnë nga mënyrë autozbulimi format që automatikisht do të zgjedhë formatin më të përshtatshme për sendet duke nxjerrë. Outlook Export Wizard është një mjet i përsosur për të shpejt eksportimin e të dhënave nga tuaj Outlook e zbatimeve të tjera!

Për më shumë informacion në lidhje me Outlook Export Wizard, IT aftësitë dhe mënyrat ajo mund të ju ndihmojë, ju lutem vizitoni këtë faqe.


Outlook Recovery Wizard

Wizard Outlook Shërim - Kliko mbi imazh të produktit për përshkrim të detajuar.

Outlook Recovery Wizard është një fuqishme dhe inteligjente Outlook të dhënat e shërimit mjet për të dëmtuar Outlook PST dhe OST fotografi. Programi është i aftë për rivendosjen e mesazheve të postës elektronike, kontaktet, shënime, ditar dhe kalendarike hyra – çdo gjë që ju mund të gjeni në një tipike Outlook të dhënat e file. Bazuar në një pronarit PST riparimi motor, Programi përdor skanim multi-kalojë dhe shërim për të arritur efikasitet të shkëlqyer me ndonjë fotografi.

Shkarkuar Regjistrohu

Në sajë të një ndërfaqe të pastër dhe të qartë, duke përdorur programin është jashtëzakonisht i lehtë – të gjithë ju duhet të bëni është të ndjekin thjeshtë në ekran udhëzime dhe klikoni në rrugën tuaj nëpërmjet rimëkëmbjes magjistar. Nuk ka njohuri të veçanta ose përvojë para se rimëkëmbja është e nevojshme të shërohet me sukses të dhënat tuaja personale ose të biznesit nga një PST dhe OST skedar të dëmtuar, pas një përplasje hardware ose një dështim të pushtetit.

Programi punon me të pavarur PST dhe OST fotografi të vendosura në hard drive tuaj ose ndonjë drives lidhur me PC tuaj dhe nuk modifikojë burim file në asnjë mënyrë, kështu që ju mund të jetë i sigurt se gjërat nuk do të merrni më keq pas përpjekjeve tuaja të rimëkëmbjes.

Për më shumë informacion në lidhje me Outlook Recovery Wizard, IT aftësitë dhe mënyrat ajo mund të ju ndihmojë, ju lutem vizitoni këtë faqe.


Shënime produktit:

Versionin e regjistruar mund të kenë një version i ri numër dhe të përfshijë karakteristika dhe funksionalitetin se të ofruara në versionin e gjyqit. përdoruesit e licencuar kanë të drejtë të kopje plotësisht funksional të softuerit dhe të lirë përmirësimet.

E paregjistruara trial version përfshin regjistrimin e blerjes përkujtesa. Një paregjistruara përdoruesit do të jetë në gjendje për të kthyer vetëm një numër i kufizuar i dosjeve. Converter Nuk është projektuar për të mesazhet e importit të Outlook Express. Ajo është importimin e mesazheve në MS Outlook, pra MS Outlook instalimi është e nevojshme.

Komentet tuaja, sugjerime apo ide do të jetë shumë e vlefshme si ne të vazhdojë të bëjë përmirësime për të softuerit tonë. Ne me të vërtetë e vlerësojmë reagimet tuaja. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona, pyetje në lidhje me porosinë tuaj, ose në qoftë se keni nevojë për ndihmë, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni ekipin mbështetjen tonë. Vetëm të na dërgoni email, dhe ne’do të kthehem te ju sa më shpejt të jetë e mundur.