E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

E madhe! Për të mbajtur atë deri!

Anand

Outlook import më ndihmoi të import Windows-Mail (klientit të postës në Vista) .fotografi eml për Outlook (në Win XP). Si ju mund të shihni, minave është një rast kurioz. Unë u zhvendos në një të vjetër OS, por një më të sofistikuara për klient mail. Microsoft tools qenë ajo që ata janë të, Unë nuk mund të gjeni një mënyrë për pikë Outlook, Windows Mail fotografi në mënyrë për të bërë një import. Importit Outlook e bëri këtë seamlessly. Edhe dosjen e organizatës u ruajt. Ajo që unë si shumë është se ajo ju lejon të importit të tuaj të tanishme .file pst ose të krijojnë një të re.