E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Mirë utility për Thunderbird për Outlook migrimit.

Bob

Kam përdorur magjistar si një mënyrë për të të importuar fotografi eml në Outlook. Në thelb, kompania ime u zhvendos ne te Outlook, dhe unë të kërkuar për të marrë email nga Thunderbird sipas Outlook si dhe. Tani i kam të gjitha të vjetër time e-mail dhe aktuale email nën Outlook në një kompjuter. Ai ka punuar mirë. Unë nuk mund të vërtetë të them shumë si unë ishte duke ndjekur udhëzimet e kam gjetur në internet se si ta bëni këtë me outlookimport. Reagimi im fillestar ishte se ajo ndoshta nuk do të kishte qenë e qartë, kisha nuk kishte udhëzimet. Dukej sikur isha duke anashkaluar faqen kryesore për të bërë të importit. Për atë që është me vlerë…