E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ju falënderoj për një të vërtetë të dobishme pjesë e software.

Ian Todd

Një mik i kishte pësuar dëme të pjesshme në hard disk në një Vista pajisur kompjuter. Ai përdoret Vista Winmail për vet-mail. Unë kam qenë në gjendje për të shpëtuar fotografi email nga hard disk, por unë nuk kanë qasje në Vista kompjuterin. Ai kishte vendosur të përdorin Windows XP. Kam përdorur programin tuaj me sukses për të importuar fotografi e tij në Outlook. Miku im kishte gati 8GB e dosjeve email (qesharake unë e di), dhe si unë përfundimisht zbuluar Outlook .fotografi pdt janë të kufizuar në një maksimum prej 2GB. Unë kam qenë në gjendje për të ndarë fotografi në e tij 5 shumë, dhe për të krijuar 5 të veçantë .fotografi pdt, që unë të importuara pastaj në Outlook, në një kohë. Ju falënderoj për një të vërtetë të dobishme pjesë e software.