E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Tuaj të Outlook Import Wizard bëri punë të përkryer.

BA McEwen

Unë kam qenë duke përdorur Windows Live Mail, cila rastësisht nuk ka vendosur për të punuar një ditë. Kështu që unë e nevojshme urgjentisht për të rivendosur të gjitha .eml fotografi dhe profilet nga Windows Live Mail në vetëm tjera të punës-mail app që unë kisha, cila ishte Outlook 2007. Tuaj Outlook Import Wizard bëri punë të përkryer, shpejt rikthimin e qindra e qindra email në outlook përsëritjen e strukturës origjinale dosje, kam pasur. Kjo fjalë shpëtoi ditës. Shumë faleminderit për një shumë të dobishme dhe funksionale app. Vetëm duhet një program tani që heq kopjuar email nëpër disa nën-folders.