E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Në sajë të programit tuaj, Unë kam qenë në gjendje për të përballuar me sukses të migruar.

Ray LeCara, Jr.

Produkti bëri gjithçka për të cilën kam shpresuar se do të, dhe unë jam shumë mirënjohës për atë. Unë kam Windows Mail 7 nëpërmjet Vista Home Premium. Disi, në njëfarë mënyre, programin mail filloi crashing dy javë më parë çdo herë që unë u përpoq për të hartuar një email (ose përgjigje/përpara). There’s no fix, ose. Me disa mesazhet dhe dosjet, tashmë të themeluara, Unë kam qenë shumë i shqetësuar, unë do të humbasin të gjithë ata. Edhe më shumë shqetësuese, nuk ka rëndësi në qoftë se unë zgjodhi për të përdorur një shumë të përparuara kontaktoni software apo jo, Unë ende kishte për të migruar tim llogaritë, dosjet, dhe e-mail. Programi juaj ka lejuar mua për të bërë këtë me sukses pa nevojë të shpenzuar më shumë para. Në sajë të programit tuaj, Unë kam qenë në gjendje për të përballuar me sukses të migruar çdo gjë të paprekur për një version të vjetër të Outlook. Faleminderit!