E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Faleminderit për produktin tuaj, ajo shpëtoi 10 vitet e biznesit email historisë.

Richard Bowser

I përdorur produktin për një problem SHUMË të veçantë që unë mendoj se shumë konsumatorë do të ketë, dhe kjo është konvertimin nga Windows Vista Mail për windows tani 7, cili ofron ose windows mail live (të padobishme) ose shto outlook, kështu që unë kam për të blerë Outlook, dhe outlook nuk dëshironi të merrni Vista mail direkt, kështu që unë kam për të convert tim fotografi dbx mbi një pst dosjet për outlook për të njohur postën time kështu që unë kam qenë në gjendje për të duhet të importojë atë, pse Microsoft nuk mendoj për këtë unë kurrë nuk do të dini, buts ajo tipike, that’s all I can say about Microsoft. Faleminderit për produktin tuaj, ajo shpëtoi 10 vitet e biznesit email historisë.