E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Thunderbird për Outlook migrimit ishte e lehtë.

Ignatius Gaxiola

Unë kisha për të përdorur thunderbird portativ për disa javë, si e mia kryesore e kompjuterit ishte poshtë. Unë reinstalled gjithçka dhe unë kam për të migruar emailet e mia në të cilat klienti im outlook instalimit. Unë e përdorin 7 e-mail llogaritë personale apo të biznesit, kështu që duke përdorur Outlook Import Wizard është një opsion, Unë e nevojshme për të kanë ata të gjithë së bashku. Pra, I eksportuar email Thunderbird për të EML dhe pastaj importimin e tyre për Outlook.