E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Pyetjet E Bëra Më Shpesh

Ju lutem lexoni FAQ artikuj më poshtë. Aty mund të gjeni atje përgjigjet më të zakonshme të kërkohet pyetje në lidhje me Importi, Eksporti dhe Shërim rutinat.

Pyetje në lidhje me produktet e regjistrimit dhe ofrimin

Software ynë e licencave janë dorëzuar në mënyrë elektronike përmes e-mail, por në shumicën e rasteve licencës në dispozicion në fund urdhërimin faqe. CD rezervë është realizuar si një standard postare.

P. I urdhëroi një licencë, por nuk kanë marrë ende atë dhe unë’m ende duke pritur për download link.

  • Një. Ju lutem kontrolloni tuaj filtër spam dhe junk e-mail dosje. Regjistrimi tonë letër ka qenë ndoshta filtruar nga ju ose Shërbimeve të Internetit. Ju lutemi të kërkojë re një licencë dhe download link për të dërgohet tek ju me mbështetjen tonë.

P. Unë nuk e kanë marrë ende e mia CD

  • Një. Backup CD opsion është shpërndarë nga shitjet tona partnere. Ju lutem kontaktoni për të Plimus kompani direkt, nëse ju keni ndonjë pyetje në lidhje me CD dorëzimit. Shënim: Në dorëzimin fizik të CD mund të marrë hua deri në 4 javë.

P. Licencës tim periudhë për Outlook Import Wizard është i mbaron. A ka ndonjë ulje në dispozicion për të, kur unë të zgjasë kjo?

 

Outlook Import Wizard

E-mail import shërbimeve, përdoren për të kthyer shumën e dosjeve email në Outlook artikuj. Software funksionet janë të kontrolluara nga sigurimi i cilësisë, por në disa raste ne mund të presim çështjet teknike të cilat janë të përshkruara më poshtë.

P. Pas disa attemps për të importuar email me software tuaj, të gjithë ata mbeten bosh herë në Outlook. Unë e kam provuar për të çaktivizuar Windows Defender dhe importimin kohë në mënyrë të sigurt, por asnjë nga këto zgjidhje të punuar. Mund të më ndihmoni, ju lutem ?

  • Një. Ky problem shfaqet kur jeni duke u përpjekur për të importuar email brenda profilin Outlook cila është e lidhur me IMAP ose Exchange Server. Nëse serveri nuk është i lejuar për të importuar email, nuk ka asnjë mënyrë për të shpëtuar trupin email dhe email bë bosh. Për të zgjidhur këtë ju mund të importojë email në PDT re paraqesë instead.You duhet të zgjidhni "Krijo skedë të re PDT" opsion në faqen e fundit të magjistar, specifikoni rrugën dhe * emrin e PST skedarit pastaj shtypni butonin Start. Krijuar * skedar PDT mund të hapen në Outlook duke përdorur File menu > E hapur > Outlook Open Data dokumentit…

P. Unë kam vetëm konvertuar 244Mb .eml fotografi me një të vetme të madhe .pst (454Mb). Duket se të gjitha email nga mua janë gabimisht data e vulosur sot kur kam hapur pdt fotografi në Outlook (2003). Kur kam hapur një mesazh individuale, data e ktheu ajo është aty, ajo është vetëm e gabuar në kokë në Outlook. Email marrë nga të tjerët janë të saktë data e vulosur. A është ky një bug? Si mund ta kthej këto arkiva, kështu që të GJITHA mesazhet janë të saktë, të rradhitur sipas datës?

  • Një. Ju lutem zgjidhni të pasakta timestamped e-mail dhe për të shkuar (zvarrit) ato në dosje përkatëse. Për mostra: nëse ju keni dërguar sendet në Kutinë tuaj, ata lëvizin në të Dërguara dosje dhe data do të shfaqet siç duhet.

P. Outlook Import Wizard shfaq mesazh gabimi : Një nga software komponente janë të humbur apo të dëmtuar, kur unë shtypni butonin Start.

  • Një. Ju lutem kontrolloni se ju drejtimin Import Wizard në sistemin ku Outlook instaluar dhe konfiguruar. Outlook instalimit është e nevojshme për software ynë. Nëse ju vetëm instaluar Outlook, ju lutemi të drejtuar atë për një kohë të iniciojnë profilin e përdoruesit. Përveç kësaj, ju lutem shkarko versionin e fundit të softuerit tonë dhe reinstall it. Nëse ky problem vazhdon, ju lutem instalosh Outlook dhe Outlook Import Wizard për të rifreskoni të gjithë komponentët që e lidh.
  • Një. Hyni në sistem si administrator. Përdorni file-manager (të tilla si Windows Explorer) për të shfletoni në dosjen ku Outlook Import Wizard ishte instaluar (mostra: D:Programi FilesOutlook Import Wizard). Drejtuar skedarin e quajtur si “korrekt_gabim.bat” Ajo duhet të shfaq mesazhi në lidhje me komponentë të regjistrimit me DllRegisterServer. Shtypni butonin OK për të mbyllur këtë mesazh. Programi duhet të punojmë tani në mënyrë korrekte.
  • Se si të përdorin Outlook Import Wizard pa Microsoft Outlook instalimit?

P. Procesi i importimit ngadalëson në qoftë se unë të kandidojë Import Wizard Outlook në sistemin ku Anti-Virus instaluar.

  • Një. Për fat të keq anti-virus kontrolluar në mënyrë të konsiderueshme mund të ngadalësojnë sistemin. Programi ynë lejon anti-virus për të verifikuar çdo mesazh të importuara dhe kjo mund të shkaktojë këtë problem. Sigurisht ju mund të çaktivizoni anti-virus dhe të lënë sistemin në gjendjen jo të sigurt. Por ne ju rekomandojmë që të jetë i durueshëm dhe të presin për në fund të përpunimit në vend.

Top

Outlook Eksportit Magjistar

Outlook Eksportit Wizard është e gjitha në një zgjidhje për Outlook PST përmbajtjen e nxjerrjes së. Ruani Outlook artikuj si fotografi të shumta formate të.

Top

Wizard Outlook Shërim

Riparimin pikëpamje dhe shërim PDT mjet i projektuar për shërim të dhënave nga korruptuar Outlook PDT dhe OST fotografi. Mund të përdoret për të kthyer OST për PDT.

Top

Çështje të tjera dhe Problemet operacionale

Pyetjet më të shpeshta rreth instalimit dhe uninstall procesin e eml për outlook importuesi. P. Unë kam uninstalled utility për importimin eml në outlook dhe Microsoft Outlook fillon të shfaqë një mesazh për të hequr add-në. Si mund ta hiqni këtë add-në plotësisht? Si për të zgjidhur problemin kur disa nga software komponente janë të humbur apo të dëmtuar? P. Importuar mesazhet janë bosh, çfarë e shkaktoi këtë dhe si për të parandaluar atë?

  • Një. Problemi shfaqet për shkak të ndërprerë qasjen në Struktura e të dhënave Outlook dhe komponentet. Zakonisht qasje të bëhet i ndërprerë për shkak të software antivirus aktivitet. Ne jemi të vënë re se AVG anti-virus është pothuajse gjithmonë çon për këtë problem. Nëse importuar mesazhet e postës elektronike janë bosh ose vetëm me strukturën e dosjeve është importuar, përpiqen për të çaktivizuar antivirus dhe të drejtuar Outlook Import Wizard përsëri. Sipas feedbacks nga përdoruesit tanë, problemi mund të shmanget nëse ju filloni të importuar në Windows Safe Mode. Para se të kryejë importimin, ju lutem kontrolloni nëse tuaj të Windows llogari ka Të drejta administratori.
  • Tim antivirus të dyshuarit software tuaj në duke u përpjekur për të dërguar disa të dhëna të fshehura. Ajo’s se?