E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Ne e përdorin atë në baza ditore dhe kjo është një e vërtetë kohë-saver.

Ben Danilevsky

Ne kemi një hudge sasinë e eml dhe msg arkivat nga tonë përdoruesit ruhen në server backup. Unë u përpoq duke përdorur një software për fotografi-mail import në Outlook, por shpejt u bë e mërzitur e gjatë e përpunimit të kohës, për të mos përmendur të lartë të çmimeve tag. Unë kam filluar duke kërkuar për një alternativë, dhe e gjeti Outlook Import Wizard. Ky program është i shkëlqyer, dhe kushton kaq pak. Unë nuk kam shikuar prapa, dhe jam shumë i kënaqur me atë. Unë do të doja të ju falënderoj për program të madh. Ne e përdorin atë në baza ditore dhe kjo është një e vërtetë kohë-saver.