E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Unë do të jetë i gatshëm për të treguar të tjerëve se i juaj dhe i kompanisë suaj punë të mirë.

Doug Tredway

Unë shkova në një Thunderbird forum dhe e përshkroi problemet e mia, dhe brenda 10 minuta pata një shkëlqyer shkarko add-on për Thunderbird. I përdorur atë dje dhe pastaj të përdorur programin tuaj dhe kishte sukses të frikshëm. Çdo gjë unë të kërkuar për të lëvizur nga Thunderbird për Outlook 2010 (përveç im libri i adresave) shkoi ashtu siç shkëlqyeshëm si mund të jetë. Thank you very much për lloj të ofrojë ndihmë. Unë do të jetë i gatshëm për të treguar të tjerëve se i juaj dhe i kompanisë suaj punë të mirë.