E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Software juaj ka ruajtur mua një tërësi shumë të rëndim.

Mark Jordan

Ky produkt është i tmerrshëm – Ajo ka besim Windows Mail eksport EML fotografi direkt në Outlook 2016 pa ndërprerje. Kam pasur 10 mijëra ruajtur emailet e mia inbox dhe 1000 të dërguar email në një lashta makinë, Ata janë të gjithë tani në PC tim të ri në pak më shumë se një çift i orëve. Punë e madhe!