E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Outlook Eksportit Magjistar

Need to convert your emails into Word documents? Want to share your messages on the Web and need them in the HTML format? Looking for a way to transfer emails from Outlook to an alternative email client? E konsiderojnë bërë!

Outlook Export UtilityOutlook Export Wizard [SHKARKUAR] është një multi-funksional export and conversion tool that enables you to extract the contents of Outlook PST files and save this data in a number of formats. The program allows you to quickly export email messages, shënime, kontaktet, calendar tasks, journal items ; simply put, all kinds of objects and items you can find in Outlook and convert them into other formats for further editing, publikimi ose të përpunimit nga aplikime të palëve të treta. Outlook Export Wizard can also be used for creating complete backups of your Outlook storage file where each element can be immediately accessed and opened in a corresponding editor.

Programi preserves the folder structure of the source PST file dhe rikrijon një identike me strukturën dosje në hard drive tuaj. Outlook Export Wizard mund të punojnë me ekzistuese Outlook profilet dhe standalone PST fotografi që banojnë në hard drive tuaj ose media të tjera [ lexoni më shumë në lidhje me eksportimin e modes ]. Format auto-zbulimin funksion në masë të madhe thjeshton Outlook të dhënat e eksportit proces ju lejon për të le të programit të vendosë që formatin përfundimtar duhet të përdoret për artikujt e ekstraktuar. Në vijim të prodhimit të formateve aktualisht janë mbështetur nga Outlook Export Wizard: EML, MSG, RTF, HTML, VCF (vCard), TXT, MHT, VCS (vCalendar), iCS (iCalendar) dhe TNEF.

Shkarkuarfor Windows 32/64 bitBlerjeleje kodi online
Get it from CNET Download.com! ;Get it from CNET Download.com!

System Requirements: Microsoft Windows OS, 32 or 64-bit version, Microsoft Outlook 97-2016 for Windows, 32 or 64-bit edition. Source files of compatible format: *.pst or Outlook user profile.

Below is a brief overview of Outlook Export Wizard aftësitë:

The program has a very simple interface based on an easy to use wizard. The wizard consists of the following short steps:

 1. Selection of the source file (Outlook profile or a separate file) and the destination folder;
 2. Outlook artikuj analiza dhe preview;
 3. Outlook të nxjerrjes së të dhënave.

 • Export e Outlook *.msg mesazhet e postës elektronike to “;The Bat!; dhe të tjera RFC822-based email clients
 • Shpejtë dhe të lehtë rikrijimin e struktura e Outlook nën-dosjet në hard disk, ose të tjera pajisje të ruajtjes
 • Nxjerrja e Outlook kalendari të hyra, kontaktet, mesazhet e postës elektronike, shënime dhe sende të tjera në dosjet përkatëse
 • Filtrimin e email nga disa parametrat kyçe, si të bashkëngjitni skedarë dhe madhësi mesazh
 • Aftësia për të extract Outlook artikuj dhe për të shpëtuar ata në fotografi të MSG format (PST për MSG), cila lehtëson procesi backup
 • Aftësia për të ruaj Outlook artikujMicrosoft Word RTF format (PST për RTF) për përpunim të mëtejshëm dhe publikimin e
 • Konvertimi i Outlook kontaktet Virtuale format Karte (PST për VCF), të cilat në masë të madhe thjeshton migrimin e Outlook kontaktet Lotus Notes
 • Aftësia për të ruaj mesazhet e postës elektronike si HTML fotografi (PST për HTML) për të mëvonshëm të publikimit në web
 • Konvertimi i Outlook kuti postare në MHT format (PST për MHT) ruajtja HTML formatimi, ngulitur grafika dhe objekte të tjera që mund të përdoren për prezantime apo një mënyrë arkivimin
 • Eksportet nga Microsoft Outlook profilet dhe të pavarur PST fotografi e Unicode dhe ANSI formatet në Outlook.
 • Ruajtja e të dhënave për të ardhmen shikimin, ndarja, modifikimi, shtypjen apo web publikimi
 • Të lehtë-to-use wizard ju lejon tuaj të përdoruesit për të eksportuar të dhëna shpejt
 • Fuqishme, opsionet e eksportit për të shumëfishta të të dhënave në formatin

Outlook Export Wizard është i zgjuar, të shpejtë dhe është një vlerë e madhe për paratë tuaja. Ndjehen të lirë për të shkarkoni versionin e gjyqit ose të blerë një licencë për të gëzojnë përfitimet e rrufe të shpejtë të dhënave Outlook të eksportit dhe backups!

SHËNIM: Outlook Export Wizard e shërbimeve nuk është duke punuar me të dëmtuara dhe të korruptuar PST fotografi. Ajo mund nxjerrjen e të dhënave nga të shëndetshme PST fotografi dhe Outlook profilet e përdoruesve. Nëse tuaj PST file can’;t be opened with MS Outlook (kjo nuk është personal folders file ose ajo duhet të mbulohen gabim shfaqet), ju lutem, përdorni PST mjet i shërimit dhe riparimin e korruptuar PST parë. Pastaj ju do të jetë në gjendje për nxjerrjen e të dhënave nga mbulohen PST file.

Outlook Export Wizard do të jashtëzakonshme të thjeshtësimit të të dhënave të migrimit në mes të Microsoft Outlook dhe çdo aplikacione të tjera, të jetë ajo e klientët e-mail, ose tekst procesorë. Nëse ju lëvizni shumë të dhëna nga Outlook për programe të tjera në një bazë të rregullt, kjo i dobishëm software do të jetë vetëm gjëja e drejtë për ju!

Klientët Tanë Të Zgjedhur Edhe:

Outlook Import WizardWizard Outlook Shërim

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
 ; ; ; ; ;
Cancel

Create your own review

Average rating:  ;
 ;2 reviews
by Jenifer Holman on Outlook Eksportit Magjistar
It did the trick!

I needed to quickly upload the contents of a pst file to Google Apps. Your Outlook Export tool did the trick.

This saves us a large amount of time.

Thank you very much for the creation of the software. With Outlook Export Wizard we extract a number of emails from a single PST based upon search criteria. We then import the extracted emails into a new PST we can easily mail out for review. This saves us a large amount of time as we no longer need to create the folders for each email. (as outlook is a pain and won't import folders!)

 ;