E fëmijët e zgjuar, shumica e zgjidhje efektive për Importimin e, Eksportimi dhe Kthimin e të gjitha tuaj të Outlook mail dhënave.

Shfrytëzuesit ekzistues të softuerit tonë mund të zgjasë afatin e tyre licencës dhe për të marrë një zbritje të garantuara

Pyetje: Licencës tim periudhë për Outlook Import Wizard është i mbaron. A ka ndonjë ulje në dispozicion për të, kur unë të zgjasë kjo?

Përgjigje: Po, nuk janë. Per the terms of HELLOAGAIN’;s ongoing promotion, përdoruesit ekzistuese të Outlook Import Wizard dhe një tjetër software mund të zgjasë afatin e tyre licencës dhe për të marrë një guaranteed 50% discount pavarësisht nga lloji i licencës që kanë ose janë të blerjes. Kjo do të thotë se në qoftë se ju dëshironi të vazhdoni të përdorni Outlook Import Wizard për një vit tjetër me një Enterprise licencës, the payment amount will be reduced from $44.95 to $22.48, plus një vëllim zbritje për blerjet e shumta të licencave. Kjo zbritje nuk vlen për çdo oferta speciale.

E HELLOAGAIN kupon ofron një zbritje e tanishme, kur ju të blerë një produkt tjetër nga outlookimport.com. Kështu që klientët tanë të cilët e kanë zbuluar tashmë avantazhet e Outlook Import Wizard mund të blejnë produktet tona të reja: Outlook Eksportit Magjistar dhe Wizard Outlook Shërim with a 50% discount.

Shumën e pagesës përfshin të gjithë përditësimet e softuerit dhe mbështetje prioritare teknike për licencë të periudhës. Të gjitha produktet mund të blihen nëpërmjet FastSpring, PayPro or PLIMUS 24/7, duke përdorur një kartë pagese të (Vizave, MasterCard, American Express), banka transferimi ose PayPal. Ju mund të gjeni informata shtesë në faqe të Blerjes.

 ;