The smartest, most effective solutions for Importing, Exporting and Recovering all of your Outlook mail data.

Outlook наплата на волшебникот

Моќна алатка за .PST податоци за обновување и OST до PST формат конверзија. Може да се користи како PST гледачот.

Outlook Recovery Wizard е високо ефикасен и брз PST поправка алатка кои ќе ви помогнат врати пораки, задачи, календар записи, белешки, контакти и други објекти од оштетените Outlook PST/OST додадени фајлови:. Програмата има едноставен волшебник-базирани интерфејс кој овозможува практично секој да врати оштетени Outlook датотеки со податоци во минути, со што се намалува времето на застој и елиминирање на потребата за скапи итни случаи податоци за обновување услуги обезбедени од страна на трети лица. Без претходно искуство за податоци обновување или специјални вештини потребни!

Outlook Repair utilityКлучните предности на Outlook Recovery Wizard се брзината, едноставност и употреба на неколку напредни обновување алгоритми за податоци реставрација мулти-pass. Софтверот е базиран на неслободен обновување мотор кој вработува неколку алгоритми за да се осигура дека PST датотека се обнови е анализирана со максимален ефект и се преземаат сите можни мерки за да се извлече оштетена PST структури на податоци.

прво, програмата скенира содржината на PST, OST file and looks for headers and signatures pointing to user’;s data. еднаш пронајден, на Outlook Recovery алатка се обидува да одговара на индекси со што се наоѓаат податоци. Резултатите од овој обид не се прикажува на корисникот, на сцената на преглед.

На крајот, на закрепна Outlook Податоците се зачувуваат на излезната датотека според индексот структура. Едноставно кажано, Outlook Recovery Wizard прифаќа влез PST / OST датотека, се обидува да се најде било обновуваат податоците, поправкаСигурност и ги спасува на PST датотека на стариот Outlook формат или на Outlook 2003+ PST формат, depending on the user’;s choice. And the great thing about this software is that you don’;t need to do anything –; само укажуваат на датотека, adjust a couple of recovery options and lean back to watch Outlook Recovery work its magic!

Превземиfor Windows 32/64 bitкупувањелиценца кодот онлајн

System Requirements: Microsoft Windows OS, 32 or 64-bit version, Microsoft Outlook 97-2016 for Windows, 32 bit edition (with 64 bit edition you may save recovered data to EML files only). Source files of compatible format: *.ost, *.pst.

Below is a list of the most remarkable features of Outlook Recovery Wizard

Програмата има многу едноставен интерфејс, врз основа на лесно да го користите волшебникот. Волшебникот се состои од следниве кратки чекори:

 1. Избор на датотека изворот и целните директориум;
 2. Анализа и преглед на поправен Outlook податоци;
 3. Заштеда на обновени PST податоци.

 • Употреба на неколку напредни алгоритми за мулти-pass податоци наплата од оштетените PST/OST files –; ensures 100% recovery efficiency
 • Бара апсолутно никакво познавање на Outlook податоци за обновување basics or previous recovery experience –; процесот е едноставен и јасен
 • Оптимизација и defragmentation на излезната датотека. Сите датотеки генерирани од страна на програмата се веќе составен и defragmented, so you don’;t need to use the Compact command in Outlook to reduce the structure size
 • Possibility to convert OST додадени фајлови: да PST
 • Support of files over 4 GB in size
 • Removes password protection from recovered files and supports recovery from password-protected files
 • Recovers data from encrypted PST додадени фајлови:
 • Reads and previews the content of PST и OST додадени фајлови:, can be used as PST гледачот
 • Recovers all types of objects from Outlook PST додадени фајлови:: пораки, контакти, записи во календарот, белешки, итн.
 • Compatible with PST files created in Microsoft Outlook 97-2016 and OST files used in Microsoft Exchange
 • Keeps the original file intact and unchanged, saves recovered data to a new, набиен и оптимизиран излезната датотека

Ве молиме имајте во предвид дека на демо верзија на Outlook Recovery Wizard покажува содржината на пораките и други предмети за неколку секунди и да ги покрива со панелот. Сепак, ова треба да биде доволно за да се види какви информации е потенцијално се обновуваат. демо верзија, исто така, го обновува ограничен број на предмети по папка, така да е во можност да се спаси PST датотека, Отворете го со Outlook и проверете како тој го спаси.

поправка на оштетени PST и OST додадени фајлови:

Outlook Recovery Wizard е одлична алатка за секој кој некогаш се соочува со проблемот на оштетени PST, OST датотеки или би сакале да бидат добро подготвени за случаи како виша сила. Don’;t waste time and money hiring recovery experts who will charge you a pretty penny for every message restored from your files. Заборавете на испраќање на вашите PST додадени фајлови: со доверливи приватни и бизнис информации за наплата на услуги и да се грижиш за тоа. Ја преземат контролата на ситуацијата и да го искористи потенцијалот на овој голем PST поправка софтвер од удобноста на вашиот дом или работно место. Обиди се со Outlook Recovery Wizard денес and it won’;t disappoint you even in the most desperate situations!

Едноставно да го користите Outlook Обнова алатка

Outlook Recovery Wizard е прифатлива, лесен за употреба и многу ефикасен, дури и во рацете на почетници. Без разлика на она што се случи со вашиот Outlook датотека со податоци, тоа ќе ви потрае неколку минути за да ја скенирате и да почне наплата на вашите PST податоци. со Outlook Recovery Wizard, you won’;t depend on the availability of third-party recovery experts and pay a pretty penny for their services. Outlook Recovery Wizard ќе се минимизира downtimes и го зголеми шансите за наплата на сите ваши информации за кратко време!

Нашите клиенти избираат Исто така,:

Увоз волшебникот OutlookВолшебникот Outlook извоз

Submit your review
1
2
3
4
5
достават
 ; ; ; ; ;
Cancel

Create your own review

Average rating:  ;
 ;2 reviews
Good product

Thank you very much for a good product it worked like a charm, and soon I will need an additional license.

2GB+ of email files were successfully recovered. Probably the best $40 I ever spend on software!

 ;