Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Овој софтвер спаси значителна сума на време и е брз и ефикасен.

Лаура

Имавме .pst датотека што се оштетени, така што се користи програмата за враќање на сè, од оштетени PST датотека, сепак, во овој пример, што беа потребни за да се конвертира се во Outlook Express формат. Сите пораки кои што биле во .eml формат и таму беше 20,000 на нив, па вашиот софтвер беше фантастична и беше во можност да се конвертира сите фајлови и увезени нив совршено во Outlook 2007. Овој софтвер спаси значителна сума на време и е брз и ефикасен.