Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашиот софтвер е лесен за употреба и реши мојот проблем.

Тони

Имав направено резервна копија за мојата ‘Windows Mail’ во формат Виндоус пошта пред да го инсталирате Виндоус 7 нова хард диск. Не може да се работи како да ги вратите е-поштата во Outlook (Не сфатив дека Windows Mail не е вклучена во Windows 7!). Вашиот софтвер е лесен за употреба и реши мојот проблем.