Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Јас сум ИТ професионалец и дека вашиот алатка функционира одлично.

Брус Speidel

Јас го користи за еднократен настан. Јас само купи МЕК (се ' уште се испраќаат). I have been using PC’s for years. Јас сум бил на Incredimail корисникот за многу години. Со цел да мигрираат сè да “имејл“, Морав да ги добиете сите на моите Incredimail зачувани во формат компатибилен со Outlook 2007. Оваа алатка е наречен Incredimail Резерви Про v3.4. Оваа програма извоз Incredimail формат .eml формат. Јас потоа се користи за вашиот алатка за увоз на сите .eml датотеки во Outlook2007. Now I have everything on Outlook2007 and I’ve setup my accounts to read all of my mail from Outlook2007. Јас сум ИТ професионалец и дека вашиот UI изгледа и функционира одлично. Јас ќе ви кажам дека мојот .eml датотеки презеде 2 1/2 часа за увоз во Outlook2007. If that tells you how much mail I have