Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашиот софтвер е ме спаси целата многу влошување.

Марк Јордан

Овој производ е прекрасно – Тоа е конвертира EML извоз Windows Mail датотеки директно во Outlook 2016 беспрекорно. Имав 10 илјади зачувани пораки во мојот inbox и 1000 е на испратени пораки на античката машина, Сите тие се сега на мојот нов КОМПЈУТЕР во малку повеќе од неколку часа. Голема работа!