Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Програмата е реално време saver.

Бернард Draper

Јас го купиле вашиот програма како и имав само ажурирани мојот оперативен СИСТЕМ на Windows 7 од Vista. Сакав да ги увезете сите мои стари зачувани пораки во Outlook. Како што знаете Windows 7 не мора Microsoft Mail програма повеќе, така Outlook Увоз На Волшебникот навистина ми помогна. Цената на програмата во споредба со цената на моето време беше вистински чувар време и ниската цена го направи уште поатрактивен….. Фактот дека тоа функционира толку добро и брзо, исто така, беше голема предност за мене. Моите само предлог ќе биде да се види дали ќе може да се направи конверзија програма за увоз на Vista контакти во Outlook, како и.