Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Навистина кул алатка и ме спаси многу време.

Даг

Заради стекнување на мојата компанија, Јас сум се движат од користење на Придружба на Mac да го користите Outlook повторно. Јас сум на тој начин се движат над фолдери од e-mail историја од Придружба (.mbox) назад кон .pst датотеки во Outlook. Само предлози, јас би би било да се во можност да се директно претворање на .mbox да .pst ќе биде навистина, навистина кул и да ме спаси многу време.