Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Ние особено се допаѓа функција која се сеќава папка структура,.

Елејн Добредојдовте

Софтверот е одличен. Ние се користат како основ за поддршка алатка. Кога ќе се клиент пораки произведени за нас е природно како .msg, ние може да ги собере сите нив во една .pst датотека, па на адвокати може да го видиш користење на Outlook. Ние особено се допаѓа функција која се сеќава папка структура,. Убаво производ.