Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашиот софтвер зачувани на ден на работа!

Џим McCool

Водев продолжување на Microsoft Vista оперативен систем проблеми на мојата ќерка е лаптоп компјутер и да одлучи да се надополни на Windows 7. Пред инсталирање на Windows 7, Разбрав новиот оперативен систем не се имате било какви поддршка на е-пошта софтвер изграден во тоа што не сите претходните Windows оперативни системи не, и на тој начин бара употреба на посебен софтвер за е-пошта, Outlook, итн. Јас погрешно претпоставуваат дека тоа што морав да креирате нова папка за чување на документи и се движат и се спаси сите од нејзиниот е-мејл адреси и е-мејл фолдерите кои беа во мојата пошта во оперативниот систем Vista пред вчитување на Windows 7. Тоа беше лоша претпоставка. Притоа, својот новоотворен чуваат мејл фолдерите не беа во формат (pst) дека Office Outlook може да увоз. Како што подоцна сфатил, ако јас не се пресели и се чуваат нејзиниот е-мејл папки во документи, во текот на инсталацијата на Windows 7 овие е-мејл датотеки и папки би автоматски се конвертира во формат Office Outlook може да увоз. Забелешка: Windows 7 само ќе го поддржи Office Outlook, ако е 2003 или понова верзија.

Конечно, по многу часови на обидот за внесување на старите е-датотеки и папки, (1мк) стана јасно дека не може да се случи во формат што беа во. По повеќе истражувања, Научив од вашиот софтвер Outlook Увоз волшебникот. Вашиот софтвер спаси денот и по симнувањето, Јас бев во можност лесно да реформатирате сите стари email во PST формат, а потоа увезете во Outlook. Тој работел совршено!

Не знам колку други таму во земјата на не-it-yourself компјутер ќе ја направи истата грешка како што го направив кога надградба на Windows 7, Но, ако тие го прават, Се надевам дека брзо ќе дознаете за вашиот софтвер Outlook Увоз волшебникот. Продолжи со добрата работа.