Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Ние го користиме секојдневно и тоа е реално време-чувар.

Бен Danilevski

Имаме hudge износот на eml и msg архиви од нашите корисници се чуваат во бекап сервер. Се обидов со друг софтвер за увоз-маил датотеки во Outlook, но, наскоро стана досадно на долго обработка на време, да не зборуваме за висока цена. Јас почнав да бараат за алтернативна, и се најде Outlook Увоз на Волшебникот. Оваа програма е брилијантна, и трошоци, па малку. не погледнав назад, и сум многу задоволен од тоа. Јас би сакал да ви се заблагодарам за вашиот одлична програма. Ние го користиме секојдневно и тоа е реално време-чувар.