Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Голема! Чувајте го до!

Ананд

Outlook увоз ми помогна увоз Windows Mail (за mail клиентот на Vista) .eml датотеки во Outlook (на Win XP). Како што можете да видите, рудникот е љубопитен случај. Јас се преселив на постарите ОС но повеќе софистицирани mail клиент. Мајкрософт алатки за се она што се, Јас не би можела да се најде начин да се истакне Outlook на Windows Mail датотеки со цел да се направи за увоз. Outlook увоз не овој беспрекорно. Дури и папката организација, сочувани. Она што ми се допаѓа најмногу е дека тоа ви овозможува увоз на вашиот присутни .pst датотека или создаде нова.