Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вашата програма не работа восхитувачки.

Сенди Picot

Купив Outlook Увоз На Волшебникот бидејќи јас сум надградба од мразат На Windows Vista 7 кој не поддржува mail програма. Бев навикнат на Outlook Express, па затоа го користев негов наследник во Виста, што е Виндоус Меил и бидејќи ги организирав моите е-пошта во папки за различните комитети на кои седам, ми требаше многу за да го задржам веќе и Windows Mail изгледаше немаат систем на извоз на разумен начин. Јас веќе имав Microsoft Outlook и ние открив вашиот програма која се однесува на е-пошта проблем и не работа восхитувачки.