Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Тоа функционира толку добро и брзо, исто така, беше голема предност за мене.

Бернард

Јас го купиле вашиот програма како и имав само ажурирани мојот оперативен СИСТЕМ на Windows 7 од Vista. Сакав да ги увезете сите мои стари зачувани пораки во Outlook. Како што знаете Windows 7 не мора Microsoft Mail програма повеќе, така Outlook Увоз На Волшебникот навистина ми помогна. Цената на програмата во споредба со цената на моето време беше вистински чувар време и ниската цена го направи уште поатрактивен….. Фактот дека тоа функционира толку добро и брзо, исто така, беше голема предност за мене.