Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Вреди да се трошок во заштеда на време сам.

Симон

Здраво, Имав еден обиделе mbox да eml конвертор, но тоа не се занимаваше со структура на папка што значеше конвертирање папка по папка, од која веројатно имав над 100, Outlook Увоз на Волшебникот се појави за да управувате со прифаќа фолдерот структури без проблем и тоа ми требаше за 5 минути за да го направите конверзија. Вреди да се трошок во заштеда на време сам.