Најумен, повеќето ефективни решенија за Увоз, Извоз и Наплата на сите на вашиот Outlook mail податоци.

Јас сум повеќе од задоволен за да го одбрале оваа компанија.

Дејв Хансен

Сите премногу често услуги на клиентите и софтвер не се мешаат. НЕ ТУКА! Услуги треба да биде името на оваа компанија. Јас искусни предизвици во мигрирање од Live Mail на Outlook (што го прави малку смисла, бидејќи тие не се Microsoft производи и оставете потрошувачот висок и сув). Outlookimport поддршка остана со мене секој чекор од патот кога ми е потребно. Постојат повеќе скапи опции на нет, но јас сум повеќе од задоволен за да го одбрале оваа компанија. Вредноста е неверојатна.